Заварні млинці на ряжанка
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 40 хв.
Заварні млинці найчастіше готуються на кефірі, але я іноді роблю і на ряжанка. У другому випадку млинці виходять більш ніжними і набувають чудовий молочний аромат. Спробуйте!
Опис приготування:
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування заварних млинців на ряжанка. Важливо відмітити, що від кількості води безпосередньо залежить те, якими вийдуть ваші млинці. Якщо вливати більше води, млинці виходять тонкими, при меншій кількості води - товстими. Какао ж надає млинців красивий колір. Хай щастить!
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Ряжанка - 0, 5 L
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
- Вода - 2 склянки
Забиваємо в миску яйця, додаємо цукор і сіль.
Ретельно збиваємо все за допомогою віночка.
Тепер вливаємо кефір. Він повинен бути кімнатної температури.
Невеликими порціями засипаємо борошно з розпушувачем, перемішуючи тісто. Тонкою цівкою вливаємо окріп, продовжуючи перемішувати.
Додаємо трохи рослинного масла і кілька ложок какао (по бажанню). Перемішуємо - і залишаємо тісто на 15 хвилин.
Смажимо млинці на сковороді з двох сторін.
Смачного!