Заварні млинці на кефірі та окропі
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати заварні млинці на кефірі та окропі в домашніх умовах. У вас обов'язково все вийде - готувати тут дуже просто і навіть цікаво, адже тут додамо і кефір, і окріп!
Рецепт приготування заварних млинців на кефірі та окропі - для вас! впевнена, ви без праці впораєтеся з цим рецептом. Я раніше готувала класичні млинці, і боялася експериментів з окропом - чомусь мені здавалося, що яйця обов'язково повинні згорнутися. Але немає, якщо все зробити правильно, то все виходить дуже добре. Спробуйте!
- Кефір - 2 склянки
- Борошно - 2.5 склянки
- Окріп - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 0.5 склянки (якомога більше, якнайменше - за смаком)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - 1 щіпка
1. Змішаємо добре яйця і цукор з сіллю і ваніліном, потім вливаємо кефір і ще раз перемішати.
2. Далі в окріп кидаємо соду, перемішуємо активно, і прямо не припиняючи помішування вливаємо цю суміш в тісто. Швидко перемішати, додавши ще масло і борошно.
3. Починаємо смажити млинці. У мене сковорода тефлонова, тому я при спеці масло взагалі не використовую, але це вже як кому подобається.
4. І ось такі ажурні, пишні і красиві млинці у вас вийдуть. Смачного!