Запіканка з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Сирна випічка, мабуть, найсмачніша і корисна. Пропоную простий, але вдалий рецепт сирної запіканки з родзинками. Поєднання чудове, приготуйте і спробуйте!
Для запіканки вибираємо жирний сир, бажано, домашній. Ізюм без кісточок, сорт будь-який. Чим солодший родзинки, тим менше цукру додаємо в саму запіканку, так як родзинки наповнює випічку солодким присмаком. Якщо сир недостатньо жирний, можна в запіканку додати шматочок вершкового масла або налити вершки замість молока.
- Сир - 600-700 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Манька - 2-3 Ст. Ложок
- Ізюм - 100 грам
- Ванільна есенція - За смаком
- Сіль - 1 щіпка

Підготуємо інгредієнти.

Збиваємо яйця разом з цукром і сіллю.

Додаємо сир.

Насипаємо манку.

Наливаємо молоко і все перемішуємо занурювальним блендером.

Коли маса стала однорідною, додаємо ізюм.

Пересипаємо сирну масу в силіконову форму і відправляємо в духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 25-30 хвилин. Потім духовку вимикаємо і залишаємо в ній запіканку ще на 10-15 хвилин.

Запіканка з родзинками готова. Пригощайтеся!