Запеканкасирна без манки
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні, як зазвичай, перебираючи варіанти можливого сніданку, зупинилася на звичному блюді, ніжний, смачне і простому. Ділюся їм з вами. Ось, як приготувати запіканку сирну без манки.
Чудову запіканку можна приготувати і без борошна, і без будь-якої манки. Звичайно, ці інгредієнти анітрохи не зашкодять смаку такий випічки. Але без них ми теж впораємося, причому, з не меншим успіхом! Є певний секрет, щоб запіканка вийшла повітряної з мінімальним набором продуктів. Читайте рецепт!
- Сир - 500 грам
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 7 Ст. Ложок
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 штука
Викладаємо сир в миску. Відокремлюємо білки від жовтків. Кладемо жовтки до сиру. Досипаємо цукор, крохмаль і ванілін. Кладемо сметану. До речі, крохмаль відмінно скріплює інгредієнти, роблячи консистенцію легкої і повітряної, але разом з тим стійкою.
Тепер збиваємо білки. Щоб вони мали більш міцну форму, можна кинути щіпку солі. Збиваємо їх міксером протягом 5-7 хвилин. Акуратно перекладаємо збиту масу в сир. Перемішуємо від низу до верху, як biskvitnoe тісто.
Усе, що потрібно, ми додали і змішали. Тепер приступаємо до запікання. Беремо жароміцних форму. Вистилаємо її пергаментним папером. Папір можна змастити маслом для надійності. Виливаємо нашу суміш у форму і ставимо запікати в духовку при 180 градусах на 40 хвилин.
Через півгодини можна перевірити запіканку. Якщо верхній шар запікся і придбав рудо-коричневий відтінок, діставайте і перевіряйте готовність зубочисткою. Запіканка у нас вийшла відмінна, тримає форму завдяки секретному дії крохмалю. Сніданок буде славний!