Рецепт Запечені яблука фото

Запечені яблука
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запечені яблука - простий, але дуже смачний десерт. Мені він подобається, насамперед, для нього, що з мінімального набору продуктів можна приготувати смачні ласощі. Тим більше, що на підготовку продуктів піде всього 5 хвилин.

Опис приготування:

Запікати яблука можна з різними начинками: цукром, медом, горішками, сиром, ягодами і т. П. Сьогодні я розповім вам, як приготувати запечені яблука з горіхами і ароматним варенням.

  • Яблука - 3-4 штук
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Горіхи - 1/4 склянки
  • Варення смородинове - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 20 грам
запечені яблука - фото крок 1
1. Розігрійте духовку до 190 градусів. Вимийте яблука. Видаліть у яблук серцевину за допомогою ножа або спеціального бура. Видаліть насіння за допомогою чайної ложки.
запечені яблука - фото крок 2
2. У невеликому посуді з'єднайте цукор, корицю, варення, подрібнені горіхи. Викладіть яблука у форму для випічки і заправте серцевини цукрової сумішшю. Зверху покладіть по шматочку вершкового масла. Випікайте в розігрітій духовці близько 30-40 хвилин.
запечені яблука - фото крок 3
3. Смачного!

Схожі рецепти