Запечені яблука
(покроковий рецепт з фото)
Запечені яблука - простий, але дуже смачний десерт. Мені він подобається, насамперед, для нього, що з мінімального набору продуктів можна приготувати смачні ласощі. Тим більше, що на підготовку продуктів піде всього 5 хвилин.
Запікати яблука можна з різними начинками: цукром, медом, горішками, сиром, ягодами і т. П. Сьогодні я розповім вам, як приготувати запечені яблука з горіхами і ароматним варенням.
- Яблука - 3-4 штук
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Горіхи - 1/4 склянки
- Варення смородинове - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 20 грам
1. Розігрійте духовку до 190 градусів. Вимийте яблука. Видаліть у яблук серцевину за допомогою ножа або спеціального бура. Видаліть насіння за допомогою чайної ложки.
2. У невеликому посуді з'єднайте цукор, корицю, варення, подрібнені горіхи. Викладіть яблука у форму для випічки і заправте серцевини цукрової сумішшю. Зверху покладіть по шматочку вершкового масла. Випікайте в розігрітій духовці близько 30-40 хвилин.
3. Смачного!