Запечені курячі стегенця
(покроковий рецепт з фото)
У дитинстві я дуже любила стегенця, та й зараз обожнюю їх не менше. У цій частині курки багато філе, і тримати їх дуже зручно. Мама смажила ніжки і подавала їх з макаронами, але є й інші варіанти.
Наприклад, сьогодні розповім, як приготувати запечені курячі стегенця на подушці з цвітної капусти. Подібного поєднання я раніше не бачила, але вийшло здорово. М'які овочі на гарнір з ароматними травами і соковите філе ... Це блюдо варто подавати в свята і для вечері на всю сім'ю.
- Курячі стегна - 6 штук
- Кольорова капуста - 2 штуки
- Кокосова олія - 2 Ст. Ложки
- Вода гаряча - 3 Ст. Ложки
- Паприка - 2 Ст. Ложки
- Розмарин - 2 Ст. Ложки
- Морська сіль - 2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Часник гранульований - 1 Чайна ложка
Капусту промийте і розділіть на суцвіття.
Зробіть соус. Змішайте воду з кокосовим маслом, паприка, сіллю, часником, розмарином і перцем.
Цвітну капусту перемішайте з половиною соусу.
Перекладіть суцвіття в форму для запікання.
Зверху викладіть промиті стегенця. Змастіть їх соусом.
Запікайте блюдо при 220 градусах протягом 40 хвилин. Смачного!