Рецепт Запечені курячі стегенця фото

Запечені курячі стегенця
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка , Курячі стегна
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

У дитинстві я дуже любила стегенця, та й зараз обожнюю їх не менше. У цій частині курки багато філе, і тримати їх дуже зручно. Мама смажила ніжки і подавала їх з макаронами, але є й інші варіанти.

Опис приготування:

Наприклад, сьогодні розповім, як приготувати запечені курячі стегенця на подушці з цвітної капусти. Подібного поєднання я раніше не бачила, але вийшло здорово. М'які овочі на гарнір з ароматними травами і соковите філе ... Це блюдо варто подавати в свята і для вечері на всю сім'ю.

  • Курячі стегна - 6 штук
  • Кольорова капуста - 2 штуки
  • Кокосова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода гаряча - 3 Ст. Ложки
  • Паприка - 2 Ст. Ложки
  • Розмарин - 2 Ст. Ложки
  • Морська сіль - 2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Часник гранульований - 1 Чайна ложка
запечені курячі стегенця - фото крок 1
Капусту промийте і розділіть на суцвіття.
запечені курячі стегенця - фото крок 2
Зробіть соус. Змішайте воду з кокосовим маслом, паприка, сіллю, часником, розмарином і перцем.
запечені курячі стегенця - фото крок 3
Цвітну капусту перемішайте з половиною соусу.
запечені курячі стегенця - фото крок 4
Перекладіть суцвіття в форму для запікання.
запечені курячі стегенця - фото крок 5
Зверху викладіть промиті стегенця. Змастіть їх соусом.
запечені курячі стегенця - фото крок 6
Запікайте блюдо при 220 градусах протягом 40 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти