Стегенця запечені з пивом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування стегенець запечених з пивом. За даним рецептом виходить дуже ніжне і смачне куряче м'ясо.
Дане блюдо дуже нагадує шашлик. Відсутня хіба що запах диму. Стегенця під час приготування виходять дуже ароматними і ніжними.
- Суміш перців - 1 щіпка
- Стегенця курячі - 2 кілограма
- Спеції «Для шашлику» - - За смаком
- Жменю Солі - 1 штука
- Пиво живе - 1 Склянка
1. В першу чергу приготуємо стегенця. На відкритому вогні їх ошмаліваем, промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. При приготуванні курки тушку необхідно спочатку розрізати. Після, так само її ошмаліваем на вогні.
2. Шарами складаємо шматочки нарізаного м'яса, кожен шар пересипаємо сумішшю спецій і сіллю. Коли все м'ясо вже укладено, заливаємо його пивом (пиво повинно покрити м'ясо повністю).
3. Приблизно на добу поставимо каструлю з приготованим м'ясом в холодильник, кілька разів на добу м'ясо необхідно перемішати. Тоді воно рівномірно промаринуется. М'ясо викладаємо на деко і злегка скроплюємо пивом.
4. У розігрітий духову шафу хвилин на сорок п'ять відправляємо запікатися стегенця, температура повинна бути середньої. Кожні п'ятнадцять хвилин скроплюємо м'ясо пивом. До готових стегенця найкраще підійдуть свіжі овочі.