Рецепт Стегенця запечені з пивом фото

Стегенця запечені з пивом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курячі стегна
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування стегенець запечених з пивом. За даним рецептом виходить дуже ніжне і смачне куряче м'ясо.

Опис приготування:

Дане блюдо дуже нагадує шашлик. Відсутня хіба що запах диму. Стегенця під час приготування виходять дуже ароматними і ніжними.

  • Суміш перців - 1 щіпка
  • Стегенця курячі - 2 кілограма
  • Спеції «Для шашлику» - - За смаком
  • Жменю Солі - 1 штука
  • Пиво живе - 1 Склянка
стегенця запечені з пивом - фото крок 1
1. В першу чергу приготуємо стегенця. На відкритому вогні їх ошмаліваем, промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. При приготуванні курки тушку необхідно спочатку розрізати. Після, так само її ошмаліваем на вогні.
стегенця запечені з пивом - фото крок 2
2. Шарами складаємо шматочки нарізаного м'яса, кожен шар пересипаємо сумішшю спецій і сіллю. Коли все м'ясо вже укладено, заливаємо його пивом (пиво повинно покрити м'ясо повністю).
стегенця запечені з пивом - фото крок 3
3. Приблизно на добу поставимо каструлю з приготованим м'ясом в холодильник, кілька разів на добу м'ясо необхідно перемішати. Тоді воно рівномірно промаринуется. М'ясо викладаємо на деко і злегка скроплюємо пивом.
стегенця запечені з пивом - фото крок 4
4. У розігрітий духову шафу хвилин на сорок п'ять відправляємо запікатися стегенця, температура повинна бути середньої. Кожні п'ятнадцять хвилин скроплюємо м'ясо пивом. До готових стегенця найкраще підійдуть свіжі овочі.

Схожі рецепти