Запечені стегенця в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Натрапив недавно на рецепт запечених стегенець в мультиварці. Спробував і зрозумів, що просто повинен їм поділитися.
Це дуже простий рецепт приготування запечених стегенець в мультиварці. Замість майонезного соусу можна використовувати кетчуп або будь-який інший соус. Як гарнір використовуємо картоплю, але це необов'язково. Удачі в приготуванні!
- Курячі стегна - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 170 грам
- Спеції - За смаком (мелений перець, хміль сунелі, за смаком)
- Яблуко - 1 штука
- Картопля - 2 штуки (якомога більше)
- Сало - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Готуємо інгредієнти. Спершу зробимо соус. Видавлюємо часник в майонез, змішуємо все з приправами (чорний перець, хміль сунелі, за смаком).
Натираємо стегенця сіллю. Я з однієї щіпки на стегенце, але можна більше. Тепер змащуємо стегенця соусом і кладемо в чашу мультиварки (попередньо змащуємо чашу рослинним маслом).
Ріжемо яблуко кубиками і присипаємо ними стегенця.
Ріжемо картоплю на дві частини, кладемо між половинками невеликий шматочок сала (приблизно 2х3 см). Загортаємо картоплю у фольгу.
Ріжемо картоплю на дві частини, кладемо між половинками невеликий шматочок сала (приблизно 2х3 см). Загортаємо картоплю у фольгу.
Кладемо картоплю в плетінку для варіння в чаші. Запікає все разом в режимі "піч" протягом години. Через півгодини запікання перевертаємо стегенця. Блюдо готово - можна подавати на стіл.