Заливний пиріг з яблуками і чорною смородиною в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пирогов багато не буває. До повсякденного чаювання спечіть такий нехитрий, але смачний і ароматний пиріг з найпростіших продуктів.
Випічка в мультиварці не доставляє зайвих клопотів. Додавши до звичайного тесту яблука і смородину, отримаємо ароматний красивий пиріг.
- Кефір - 1 Склянка(250 мл)
- Цукор - 2/3 склянки(+ на посипання фруктів)
- Яйця - 3 штуки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне в / сорт - 1 Склянка(200 мл)
- Заголовок Бондюель - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Яблука - 3-4 штук
- Чорна смородина - 1 Склянка
Яблука вимийте, очистіть від сердцевінок і наріжте на часточки.
Змащену чашу мультиварки присипте декількома ложками цукру, викладіть яблука по колу. Зверху розсипте смородину. Якщо ягода заморожена, не розморожувати. Зверху також присипте цукром.
Для тесту змішайте віночком кефір з яйцями, маслом і цукром.
Всипте просіяне з содою суміш борошна. Швидко перемішайте віночком про однорідності.
Вилийте тісто на яблука. Випікайте в режимі випічка 45 хвилин. Дайте злегка охолонути.
За допомогою решітки пароварки акуратно вийміть пиріг, перевернувши його на решітку. Остудіть пиріг на решітці.
При подачі посипте цукровою пудрою.