Рецепт Заливний пиріг з капусти фото

Заливний пиріг з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Капуста, Пекінська капуста
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка, Пироги

Заливний пиріг можна приготувати в мультиварці або в духовці. Для пирога я використовую свіжу пекінську капусту, вона добре встигає підготуватися і дає прекрасний смак.

Приготуйте рідке тісто і начинку. Вилийте половину тіста в форму, потім - начинка і друга половина тесту. Випікайте в мультиварці або в духовці. Хай щастить!

  • Капуста - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Яйце - 3 штуки
  • Крем - 5 Ст. Ложок
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Сода - 1 Чайна ложка (гасити оцтом)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (без гірки)
  • Перець чорний мелений - За смаком
заливний пиріг з капусти - фото крок 1
Підготуйте продукти для пирога. З даної кількості продуктів вийде один маленький пиріг.
заливний пиріг з капусти - фото крок 2
Змішайте сирі яйця з сіллю і сметаною.
заливний пиріг з капусти - фото крок 3
Введіть борошно і соду гашене.
заливний пиріг з капусти - фото крок 4
Збийте тісто до однорідності.
заливний пиріг з капусти - фото крок 5
Капусту тонко поріжте. Моркву натріть на тертці.
заливний пиріг з капусти - фото крок 6
Додайте до начинки кріп, сіль і перець (по щіпці). Перемішайте.
заливний пиріг з капусти - фото крок 7
Форму для пирога змастіть рослинною олією. Вилийте половину тіста.
заливний пиріг з капусти - фото крок 8
Покладіть начинку.
заливний пиріг з капусти - фото крок 9
Залийте другою половиною тіста. Надішліть в мультиварку (на режим "випічка" з 45 хвилин) або або в духовку на 40 хвилин при температурі 190 градусів.
заливний пиріг з капусти - фото крок 10
Пиріг готовий. Дайте йому повністю охолонути.
заливний пиріг з капусти - фото крок 11
Поріжте на шматочки і подавайте пиріг з соусами або сметаною.

Схожі рецепти