Заливний пиріг з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Заливний пиріг можна приготувати в мультиварці або в духовці. Для пирога я використовую свіжу пекінську капусту, вона добре встигає підготуватися і дає прекрасний смак.
Приготуйте рідке тісто і начинку. Вилийте половину тіста в форму, потім - начинка і друга половина тесту. Випікайте в мультиварці або в духовці. Хай щастить!
- Капуста - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Яйце - 3 штуки
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Сода - 1 Чайна ложка (гасити оцтом)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (без гірки)
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте продукти для пирога. З даної кількості продуктів вийде один маленький пиріг.
Змішайте сирі яйця з сіллю і сметаною.
Введіть борошно і соду гашене.
Збийте тісто до однорідності.
Капусту тонко поріжте. Моркву натріть на тертці.
Додайте до начинки кріп, сіль і перець (по щіпці). Перемішайте.
Форму для пирога змастіть рослинною олією. Вилийте половину тіста.
Покладіть начинку.
Залийте другою половиною тіста. Надішліть в мультиварку (на режим "випічка" з 45 хвилин) або або в духовку на 40 хвилин при температурі 190 градусів.
Пиріг готовий. Дайте йому повністю охолонути.
Поріжте на шматочки і подавайте пиріг з соусами або сметаною.