Заливний абрикосовий пиріг

Заливний абрикосовий пиріг
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Вам відмінно підійде цей рецепт, якщо ви шукаєте, як приготувати заливний абрикосовий пиріг, адже він багато років є моїм улюбленим! Цей простий у приготуванні пиріг підкорить всіх своїм ароматом!

опис приготування:

Заливні пироги - одні з найпростіших в приготуванні, тому з цим пирогом впорається кожна господиня! Він відмінно підійде для чаювання або ж як десерт на свято. Ви можете використовувати не тільки абрикоси, але і інші фрукти, але стежте, щоб вони були не надто водянистими. Абрикоси в холодці пирозі потрібно обов'язково викладати внутрішньою частиною вгору, щоб пиріг вийшов не надто мокрим всередині і досить пропікся.

  • борошно— 180 грам
  • цукор— 140 грам
  • крем— 250 мілілітрів
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • сода— 1/4 чайних ложки
  • яйця— 3 штуки
  • вапно— 1 штука
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
Заливний абрикосовий пиріг - фото крок 1 1. Збивайте яйця з цукром кілька хвилин, поки маса не побіліє. додайте сметану, продовжуйте збивати.

Заливний абрикосовий пиріг - фото крок 2 2. Змішайте сухі інгредієнти: борошно, сіль, соду і розпушувач. З'єднайте сухі інгредієнти з рідкими, добре перемішайте, щоб не було грудочок. Натріть цедру одного лайма, додайте в тісто, все перемішайте.

Заливний абрикосовий пиріг - фото крок 3 3. Застелите форму для випікання пергаментом, змастіть його рослинним маслом. Вилийте у форму тісто і акуратно, розрізами вгору викладіть очищені від кісточки абрикоси, щоб пиріг не був занадто мокрим всередині.

Заливний абрикосовий пиріг - фото крок 4 4. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 60 хвилин. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Абрикосовий пиріг на дріжджах

Абрикосовий пиріг на дріжджах

Дуже легкий в приготуванні пиріг, який буде прикрасою святкового столу! опис приготування: Для приготування тіста необхідно просіяти борошно, висипати її гіркою і зробити в центрі поглиблення, додати туди дріжджі і 1 ложку фруктози. Потім акуратно влити туди молоко і все поспішаючи перемішати....

читати далі
Абрикосовий пиріг на швидку руку

Абрикосовий пиріг на швидку руку

Хочете спекти смачний пиріг, витративши на нього мінімум часу, не страждаючи від складності, і маючи всі необхідні компоненти? Тоді даний абрикосовий пиріг ваш. опис приготування: Інгредієнти для нього підібрати нескладно, приготувати просто, а смак у цього пирога дивовижний! яйця— 3 штуки ц...

читати далі
Абрикосовий пиріг з волоськими горіхами

Абрикосовий пиріг з волоськими горіхами

Чудове поєднання абрикосів і волоських горіхів подарує Вам масу задоволення! опис приготування: Для початку потрібно смадзать роз'ємну круглу форму фіаметром 20 см маслом. Далі необхідно змішати борошно, масло і корицю в кухонному комбайні до того моменту, коли тісто буде схоже на крихти. Поті...

читати далі
Абрикосовий пиріг з марципаном

Абрикосовий пиріг з марципаном

Цей пиріг дуже ніжний по консистенції, святково красивий і смачно! Саме те, що потрібно для частування дорогих вам гостей. Пиріг приготувати зовсім не складно. сподіваюся, що вам сподобається! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування абрикосового пирога з марципаном. Абрикос...

читати далі
Абрикосовий пиріг з сиром

Абрикосовий пиріг з сиром

Поєднання солодких абрикосів і ніжного сиру порадує навіть самого розбірливого! опис приготування: Для тіста потрібно вершкове масло (75г) кімнатної температури збити з цукром до повітряного стану, потім додати яйце і цедру. знову збити. Борошно і розпушувач змішати і просіяти над раніше приго...

читати далі