Рецепт Абрикосовий пиріг з марципаном фото

Абрикосовий пиріг з марципаном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Абрикос
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл
Випічка

Цей пиріг дуже ніжний по консистенції, святково красивий і смачно! Саме те, що потрібно для частування дорогих вам гостей. Пиріг приготувати зовсім не складно. Сподіваюся, що вам сподобається!

Перед вами - простий рецепт приготування абрикосового пирога з марципаном.

Абрикоси "фаршируємо" martsipanom. Змішавши яйця, цукор, розм'якшене масло, розпушувач, борошно і цедру - отримуємо тісто. Вливаємо тісто в форму, зверху кладемо абрикоси і присипаємо їх крихтою печива і цукром. Випікаємо пиріг в духовці. Вдалого приготування!

  • Вершкове масло - 175 грам (розм'якшене)
  • Цукор - 160 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Борошно - 160 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Марципан - 115 грам (тертий)
  • Абрикоси - 500 грам
  • Марципани - 100 грам
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
  • Крихітка бісквітного печива - 3 Ст. Ложки
абрикосовий пиріг з марципаном - фото крок 1
Абрикоси ретельно миємо, ділимо на половинки і фаршируємо марципаном.
абрикосовий пиріг з марципаном - фото крок 2
Змішуємо в глибокій ємності: яйця, цукор, розм'якшене масло, розпушувач, борошно і цедру.
абрикосовий пиріг з марципаном - фото крок 3
Перемішуємо все до однорідності.
абрикосовий пиріг з марципаном - фото крок 4
Форму для випічки застилає пекарської папером, вливаємо тісто і кладемо на нього абрикоси (начинкою до верху).
абрикосовий пиріг з марципаном - фото крок 5
Коричневий цукор змішайте з крихтою печива, посипте абрикоси.
абрикосовий пиріг з марципаном - фото крок 6
Випікаємо пиріг 40 хвилин в духовці, температура 180 градусів. Смачного!

Схожі рецепти