Рецепт Яблучний тарт з мигдалем фото

Яблучний тарт з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Фрукти , Яблука , Горіхи , Мигдаль
Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл , День народження , 23 лютого
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це ще один варіант відомої всім випічки - тарта. На цей раз ви дізнаєтеся, як приготувати яблучний тарт з мигдалем, дуже смачну і ароматну солодкість, яка порадує ваших близьких і гостей!

Опис приготування:

Цей рецепт черговий раз доводить, що немає межі досконалості! Ще один варіант приготування тарта, на цей раз з яблуками і тертим мигдалем, виходить дуже смачним, в міру розсипчастим і хрустким. Яблука за вашим бажанням можна замінити на груші, а також взяти інші горіхи. Але повірте, саме тарт з яблуками і мигдалем підкорить будь-якого!

  • Тертий мигдаль - 75 грам(50 г в начинку, 25 г в тісто)
  • Цукор - 75 грам(25 г в тісто, 50 г в начинку)
  • Вершкове масло - 125 грам(75 г в тісто, 50 г в начинку)
  • Борошно - 290 грам(175 г в тісто, 115 г в начинку)
  • Холодна вода - 1 Ст. Ложка
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Ванілін - За смаком
  • Ізюм - 25 грам
  • Яблука - 4 штуки
яблучний тарт з мигдалем - фото крок 1
1. Приготуйте все необхідне для пісочної основи.
яблучний тарт з мигдалем - фото крок 2
2. Висипати в миску борошно і розітріть її з вершковим маслом. Додайте тертий мигдаль, цукор, перемішайте. Додайте ванілін, яєчний жовток і холодну воду.
яблучний тарт з мигдалем - фото крок 3
3. Вимісити тісто і загорніть його в плівку. Залиште в холодильнику на 20 хвилин.
яблучний тарт з мигдалем - фото крок 4
4. Розкачайте тісто в пласт за формою. Рівномірно розподіліть тісто в формі, зробивши краю.
яблучний тарт з мигдалем - фото крок 5
5. Наколи дно виделкою. Застелите пергаментний папір і засипте в форму квасоля або горох, у мене були тільки металеві монети. Залиште тісто в холодильнику на 15-20 хвилин.
яблучний тарт з мигдалем - фото крок 6
6. Випікайте корж в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин. Вийміть наповнювач і випікайте ще 5 хвилин до золотистого кольору.
яблучний тарт з мигдалем - фото крок 7
7. Приготуйте необхідні для начинки інгредієнти.
яблучний тарт з мигдалем - фото крок 8
8. Борошно розітріть з маслом в жирну крихту. Додайте цукор, горіхи, родзинки. Перемішайте. Додайте ванілін.
яблучний тарт з мигдалем - фото крок 9
9. Додайте яблука, очищені від шкірки і нарізані кубиками.
яблучний тарт з мигдалем - фото крок 10
10. Викладіть начинку на спечену основу.
яблучний тарт з мигдалем - фото крок 11
11. Випікайте тарт в розігрітій до 190 градусів духовці 30-40 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти