Грушевий тарт з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Це один з моїх найулюбленіших пирогів! Пісочна основа, груші, мигдаль ... Все це надає тарту неповторний смак і аромат. А до одним з головних його переваг можна віднести легкість готування!
Для тих, хто скучив за фруктовим пирогів, пропоную дізнатися, як приготувати грушевий тарт з мигдалем. Груші можна замінити на яблука, якщо вам так подобається більше. Також можна змастити пиріг варенням, а мигдаль замінити на інші горіхи. Але саме тарт з грушами і мигдалем є моїм найулюбленішим. Спробуйте і ви, не пошкодуєте!
- Холодна вода - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 3/4 Ст. Ложки
- Вершкове масло холодну - 155 грам(90г в тісто, 65г в начинку)
- Борошно - 150 грам
- Яєчний жовток - 1 штука (в тісто)
- Яйце - 1 штука
- Яєчний білок - 1 штука
- Груша - 3 штуки
- Цукор - 50 грам
- Мигдаль - 115 грам
- Ванілін - 1 За смаком
1. Підготуйте все необхідне для пісочної основи.
2. Висипати в миску борошно, розітріть її з вершковим маслом. Додайте яйце і холодну воду.
3. Вимісити тісто, помістіть його в плівку. Залиште в холодильнику на 30 хвилин.
4. Розкачайте тісто в пласт розміром з форму. Рівномірно розподіліть тісто в формі, sformirovav кінець.
5. Наколи дно виделкою. Застелите пергаментний папір і засипте в форму металеві кульки (горох, квасоля або монети). Залиште в холодильнику на 15-20 хвилин.
6. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин. Вийміть наповнювач і випікайте ще 5 хвилин до золотистого кольору.
7. Підготуйте необхідні для начинки інгредієнти.
8. Висипати в миску подрібнений мигдаль, масло і цукор, розітріть в крихту.
9. Додайте жовток і збиті в міцну піну білки. Перемішайте.
10. Викладіть начинку на раніше підготовлену основу.
11. Викладіть зверху нарізані пластинками груші. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 55 хвилин.
12. Тарт готовий, смачного!