Рецепт Грушевий тарт з мигдалем фото

Грушевий тарт з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Горіхи , Мигдаль , Груша
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Це один з моїх найулюбленіших пирогів! Пісочна основа, груші, мигдаль ... Все це надає тарту неповторний смак і аромат. А до одним з головних його переваг можна віднести легкість готування!

Опис приготування:

Для тих, хто скучив за фруктовим пирогів, пропоную дізнатися, як приготувати грушевий тарт з мигдалем. Груші можна замінити на яблука, якщо вам так подобається більше. Також можна змастити пиріг варенням, а мигдаль замінити на інші горіхи. Але саме тарт з грушами і мигдалем є моїм найулюбленішим. Спробуйте і ви, не пошкодуєте!

  • Холодна вода - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 3/4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло холодну - 155 грам(90г в тісто, 65г в начинку)
  • Борошно - 150 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука (в тісто)
  • Яйце - 1 штука
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Груша - 3 штуки
  • Цукор - 50 грам
  • Мигдаль - 115 грам
  • Ванілін - 1 За смаком
грушевий тарт з мигдалем - фото крок 1
1. Підготуйте все необхідне для пісочної основи.
грушевий тарт з мигдалем - фото крок 2
2. Висипати в миску борошно, розітріть її з вершковим маслом. Додайте яйце і холодну воду.
грушевий тарт з мигдалем - фото крок 3
3. Вимісити тісто, помістіть його в плівку. Залиште в холодильнику на 30 хвилин.
грушевий тарт з мигдалем - фото крок 4
4. Розкачайте тісто в пласт розміром з форму. Рівномірно розподіліть тісто в формі, sformirovav кінець.
грушевий тарт з мигдалем - фото крок 5
5. Наколи дно виделкою. Застелите пергаментний папір і засипте в форму металеві кульки (горох, квасоля або монети). Залиште в холодильнику на 15-20 хвилин.
грушевий тарт з мигдалем - фото крок 6
6. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин. Вийміть наповнювач і випікайте ще 5 хвилин до золотистого кольору.
грушевий тарт з мигдалем - фото крок 7
7. Підготуйте необхідні для начинки інгредієнти.
грушевий тарт з мигдалем - фото крок 8
8. Висипати в миску подрібнений мигдаль, масло і цукор, розітріть в крихту.
грушевий тарт з мигдалем - фото крок 9
9. Додайте жовток і збиті в міцну піну білки. Перемішайте.
грушевий тарт з мигдалем - фото крок 10
10. Викладіть начинку на раніше підготовлену основу.
грушевий тарт з мигдалем - фото крок 11
11. Викладіть зверху нарізані пластинками груші. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 55 хвилин.
грушевий тарт з мигдалем - фото крок 12
12. Тарт готовий, смачного!

Схожі рецепти