Грушевий тарт з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і смачний десерт, відмінно підійде для тих, хто стежить за фігурою. Випічка не містить важких кремів, вона низькокалорійна. Приступаємо до рецептом, як приготувати грушевий тарт з корицею.
Смачний, красивий і легкий десерт. Готується він з борошна, масла, цукру, яєць. Завдяки покрокової інструкції ви зможете побалувати своїх рідних і друзів відмінним і оригінальним блюдом. Приступаємо до приготування.
1. Борошно просіваємо, щоб вона збагатилася киснем, насипаємо її в миску, додаємо сіль і нарізаємо охолоджене масло, перетираємо все в крихту. Додаємо воду і замішуємо тісто, після чого загортаємо його в харчову плівку і ставимо в холодильник відпочивати.
2. Груші моєму, чистимо від шкірки, розрізаємо і видаляємо насіння, після чого нарізаємо тонко. Сковороду ставимо на вогонь, кладемо 50 грам масла і насипаємо цукор. Чекаємо до появи коричневого кольору і кидаємо грушу, додаємо корицю, tusim, НЕ помішуючи 15 хвилин, після чого перекладаємо в тарілку.
3. Форму для випікання застилає пекарської папером, на дно акуратно викладаємо часточки груші та поливаємо половиною сиропу. Дістаємо тісто і розгортаємо по діаметру форми, викладаємо поверх груші. Випікаємо в духовці при температурі 200 градусів 30 хвилин.
4. Другу частину сиропу випаровуємо на вогні до появи легкої карамелі і поливаємо їй пиріг за 10-15 хвилин до готовності. Готовий пиріг дістаємо з печі, трохи охолоджуємо і перевертаємо форму на тарілку, щоб груші виявилися зверху. Посипаємо трохи корицею і цукром. Смачного!
- Вершкове масло - 175 грам(125 для тіста, 50 для начинки)
- Цукор - 150 грам
- Груша - 5 штук
- Борошно - 200 грам
- Обкладинка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - 4 Ст. Ложки
1. Борошно просіваємо, щоб вона збагатилася киснем, насипаємо її в миску, додаємо сіль і нарізаємо охолоджене масло, перетираємо все в крихту. Додаємо воду і замішуємо тісто, після чого загортаємо його в харчову плівку і ставимо в холодильник відпочивати.
2. Груші моєму, чистимо від шкірки, розрізаємо і видаляємо насіння, після чого нарізаємо тонко. Сковороду ставимо на вогонь, кладемо 50 грам масла і насипаємо цукор. Чекаємо до появи коричневого кольору і кидаємо грушу, додаємо корицю, tusim, НЕ помішуючи 15 хвилин, після чого перекладаємо в тарілку.
3. Форму для випікання застилає пекарської папером, на дно акуратно викладаємо часточки груші та поливаємо половиною сиропу. Дістаємо тісто і розгортаємо по діаметру форми, викладаємо поверх груші. Випікаємо в духовці при температурі 200 градусів 30 хвилин.
4. Другу частину сиропу випаровуємо на вогні до появи легкої карамелі і поливаємо їй пиріг за 10-15 хвилин до готовності. Готовий пиріг дістаємо з печі, трохи охолоджуємо і перевертаємо форму на тарілку, щоб груші виявилися зверху. Посипаємо трохи корицею і цукром. Смачного!