Рецепт Грушевий пиріг з корицею фото

Грушевий пиріг з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Груша
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 1

Груша - один з найбільш відомих фруктів. Вона відрізняється своєю поживністю, а невелика калорійність ще більше привертає. Легкий солодкий запах печеної груші і кориці не залишить в байдужих!

Опис приготування:

Цей рецепт ідеально підійде жінкам, які хочуть побалувати себе смачненьким, але строго стежать за своєю фігурою. Грушевий пиріг також добре підійде діткам на десерт, адже в ньому зберігаються всі корисні речовини. Спробувавши шматочок, малюк відразу попросить добавку. Рецепт простий і не вимагає багато часу в приготуванні.

  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Йогурт фруктовий - 0, 5 склянки
  • Масло рослинне - 1/3 склянки (без запаху)
  • Борошно - 160 грам
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки (мелена)
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Груша - 3 штуки
грушевий пиріг з корицею - фото крок 1
Спершу необхідно збити яйця з цукром до стійкої піни. Якщо перевернути миску зі збитою піною і вона не стікає з боків, це означає, що збито досить. У яйця додайте йогурт і масло, акуратно помішуючи, щоб не пошкодити збиту піну.
грушевий пиріг з корицею - фото крок 2
Борошно насипте в миску. До неї необхідно додати какао, розпушувач і корицю. Все ретельно просійте.
грушевий пиріг з корицею - фото крок 3
Після потрібно з'єднати рідкі і сухі інгредієнти. Добре розмішати.
Форму для випікання гарненько змастіть вершковим маслом. Помийте, очистіть від шкірки і кісточок груші. Наріжте часточками грушу, складіть шматочки на дно форми.
грушевий пиріг з корицею - фото крок 4
Залийте зверху тісто.
грушевий пиріг з корицею - фото крок 5
Випікайте 30 хвилин при 190 градусах. Готовність пирога перевірте сірником. Якщо проткнути пиріг сірником - і вона залишається сухою, пиріг готовий.
грушевий пиріг з корицею - фото крок 6
Остудіть його і вийміть з форми. За бажанням можна посипати цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти