Рецепт Грушевий тарт фото

Грушевий тарт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Фрукти, Груша
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю, На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Торти

Тарт за своєю суттю дуже нагадує солодку піцу. Такий пиріг готується з пісочного тіста. В якості начинки можна використовувати все, що душа забажає. Цього разу я вирішила зробити грушевий тарт.

Кількість порцій: 5-7
  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 30 грам
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Груші - 1 кілограм
  • Обкладинка - 2 чайних ложки
  • Коричневий цукор - 4 Ст. Ложки
грушевий тарт - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Вимийте груші. Просійте через сито борошно.
грушевий тарт - фото крок 2
Порубати масло, додайте до масла борошно і сіль. Перемішайте масу.
грушевий тарт - фото крок 3
В окремій мисочці збийте яйце. Додайте до нього воду і цукор, перемішайте. Отриману масу поспішаючи влийте в ємність з маслом і борошном. Замісити тісто.
грушевий тарт - фото крок 4
Отриману масу накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 40 хвилин.
грушевий тарт - фото крок 5
Тонко розкачайте тісто (3-4 мм. Товщиною). Перекладіть його в заздалегідь підготовлену форму для випічки. Груші помийте і очистіть, не забудьте видалити насіння. Наріжте груші тонкими пластинками. Викладіть їх акуратно на тісто (віялом). До грушам викладіть маленькі шматочки масла, щоб при запіканні фрукти не пересушити. Присипте все корицею і цукром.
грушевий тарт - фото крок 6
Розігрійте духовку до 190-200 градусів. Поставте пиріг, нехай запікається 25-30 хвилин. Слідкуйте за кольором груш: як тільки стануть золотистими - можна діставати наш грушевий тарт.

Схожі рецепти