Рецепт Яблучний пиріг в мультиварці «полярна зірка» фото

Яблучний пиріг в мультиварці «полярна зірка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
ПП рецепти
На полуденок
Випічка, Пироги

Хочу поділитися з вами досить простим варіантом, як приготувати яблучний пиріг в мультиварці "поларіс" . Дуже ніжний, з насиченим смаком і ароматом апельсина. Справжнє смакота! ...

Ось такий простий рецепт, як приготувати яблучний пиріг в мультиварці "поларіс" . Перед подачею можна присипати його цукровою пудрою з корицею.

Приємного чаювання!

  • Яблука - 3-4 штук
  • Яйце - 3 штуки
  • Апельсин - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Молоко - 0.5 склянки
  • Борошно - 1.5-2 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
1
Насамперед невеликою кількістю масла змастіть чашу мультиварки. Решта викладіть в глибоку миску і розітріть з цукром до білого.
2
По одному додайте яйця, збиваючи до однорідності.
3
Вимийте і висушіть лимон і апельсин. Натріть трохи цедри, а з апельсина вичавіть сік. Влийте його в мисочку і продовжуйте збивати.
4
Борошно з сіллю і розпушувачем просійте і невеликими порціями додавайте в мисочку. Замісити однорідне тісто без грудочок.
5
Тонкою цівкою додайте молоко, довівши тісто до потрібної консистенції. Яблучний пиріг в мультиварці "поларіс" в домашніх умовах не повинен бути надто щільним, тому і тісто не робіть занадто крутим.
6
Викладіть в мисочку цедру, ще раз збийте.
7
Очистіть яблука, наріжте їх невеликими кубиками. Додайте в мисочку і збризніть соком лимона.
8
Додайте яблука в тісто і перемішайте акуратно.
9
Перекладіть у форму і запустити функцію "випічка" з 1 час.
10
Після закінчення процесу можна акуратно перевернути пиріг і підрум'янити з іншого боку ще хвилин 15. Перед тим як дістати його з чаші, дайте йому там трохи охолонути.

Схожі рецепти