Яблучний пиріг в мультиварці «полярна зірка»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами досить простим варіантом, як приготувати яблучний пиріг в мультиварці "поларіс" . Дуже ніжний, з насиченим смаком і ароматом апельсина. Справжнє смакота! ...
Ось такий простий рецепт, як приготувати яблучний пиріг в мультиварці "поларіс" . Перед подачею можна присипати його цукровою пудрою з корицею.
Приємного чаювання!
- Яблука - 3-4 штук
- Яйце - 3 штуки
- Апельсин - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Вершкове масло - 125 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Молоко - 0.5 склянки
- Борошно - 1.5-2 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1
Насамперед невеликою кількістю масла змастіть чашу мультиварки. Решта викладіть в глибоку миску і розітріть з цукром до білого.
2
По одному додайте яйця, збиваючи до однорідності.
3
Вимийте і висушіть лимон і апельсин. Натріть трохи цедри, а з апельсина вичавіть сік. Влийте його в мисочку і продовжуйте збивати.
4
Борошно з сіллю і розпушувачем просійте і невеликими порціями додавайте в мисочку. Замісити однорідне тісто без грудочок.
5
Тонкою цівкою додайте молоко, довівши тісто до потрібної консистенції. Яблучний пиріг в мультиварці "поларіс" в домашніх умовах не повинен бути надто щільним, тому і тісто не робіть занадто крутим.
6
Викладіть в мисочку цедру, ще раз збийте.
7
Очистіть яблука, наріжте їх невеликими кубиками. Додайте в мисочку і збризніть соком лимона.
8
Додайте яблука в тісто і перемішайте акуратно.
9
Перекладіть у форму і запустити функцію "випічка" з 1 час.
10
Після закінчення процесу можна акуратно перевернути пиріг і підрум'янити з іншого боку ще хвилин 15. Перед тим як дістати його з чаші, дайте йому там трохи охолонути.