Яблучні пампушки з карамеллю
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пончиків з яблуками, корицею, ванільним екстрактом і карамеллю з ірисок.
Спробуйте приготувати ці смачні пончики слідуючи фото кроків. За цим рецептом у вас вийде 12 пончиків звичайного розміру або 24 маленьких.
- Борошна - 1 1/4 склянки
- Розпушувача - 2 чайних ложки
- Меленої кориці - 1/2 чайних ложки
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки (кімнатної температури)
- Ванільного екстракту - 2 чайних ложки
- Яблука - 3 штуки (середніх )
- Молока - 1 Ст. Ложка
1. Очистити яблука від шкірки і натерти на тертці. Розігріти духовку до 175 градусів. Скропити форму для пончиків маслом в спреї і відкласти в сторону.
2. Перемішати борошно, розпушувач, корицю і сіль у великій мисці. У середній мисці збити яйця, коричневий цукор і цукор до однорідної маси.
3. Додати рослинне масло і ванільний екстракт, збити. Додати борошняну суміш і перемішати до отримання однорідної консистенції. Перемішати тісто з тертими яблуками.
4. Викласти тісто в підготовлену форму для пончиків, повністю заповнюючи кожне відділення.
5. Випікати пончики до золотистого кольору, поки вставлена в центр зубочистка не виходитиме сухий. Це займає близько 15-20 хвилин.
6. У невеликій мисці змішати іриски і молоко. Поставити в мікрохвильову піч на 1 хвилину при середній потужності і перемішати. Повторити, поки не іриски повністю не зникнуть, і суміш не стане однорідною.
7. Якщо ви приготували маленькі пончики, безпосередньо занурте їх в карамель. Якщо у вас великі пончики, полийте їх карамеллю з ложки.