Вівсяні панкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальний сніданок для спортсменів, а також людей, стежать за своєю фігурою. Вівсяні панкейкі виходять надзвичайно легкими, НЕ калорійними і дуже смачними. Ідеально на сніданок або полуденок. Пробуйте!
Перед вами - простий рецепт, який розповість, як приготувати вівсяні панкейкі. Випічка виходить дуже легкою і ніжною. Вівсяну муку можна замінювати на звичайну, правда в такому випадку панкейкі будуть не настільки корисними. Вдалого приготування!
- Борошно вівсяне - 125 грам
- Яйце - 1 штука
- Банан - 1 штука
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Молоко горіхове - 125 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Підготуємо необхідні інгредієнти.
Очищаємо банан і розминаємо його виделкою в глибокій мисці.
Додайте борошно з вівсянки (можна брати готову або зробити самим в кавомолці) і яйце.
Тепер засипаємо цукор і соду. Вливаємо горіхове молоко. Перемішуємо.
Має вийти рідке тісто.
Обсмажуємо панкейкі на сухій сковороді. Смажити з двох сторін до легкої золотистої.
Подаємо до столу з варенням або карамеллю. Смачного!