Вівсяні панкейкі дієтичні
(покроковий рецепт з фото)
Овес має багато цінними властивостями для нашого здоров'я, і його дійсно варто їсти. Панкейкі з вівсянкою є для мене одним з найбільш смачний відкриттів!
Вівсянка, як правило, дуже добре підходить в якості сполучного речовини. Завдяки клейковиною вівсянки, панкейкі відмінно тримають форму. Насправді панкейкі дуже прості в приготуванні і дуже смачні. Ділюся своїм рецептом приготування вівсяних панкейк.
- Вівсянка - 100 грам
- Льон - 1 Чайна ложка
- Борошно - 160 грам
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Вода - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - За смаком
1
Вівсянку і льон всипте в миску, залийте окропом (так, щоб пластівці були повністю покриті), накрийте тарілкою і залиште, поки пластівці НЕ набухнуть (це займе приблизно 20 хвилин, але простіше залишити їх на ніч, щоб вранці приготувати млинці на сніданок).
2
До пластівців додайте борошно, яйце і цукор разом з ваніллю, все ретельно перемішайте.
3
Розігрійте сковороду і змастіть невеликою кількістю масла. Столовою ложкою викладайте тісто на сковороду.
4
Обсмажте панкейкі з обох боків до золотистого кольору.
5
Подавайте панкейкі з кленовим сиропом або медом. Смачного!