Рецепт Вівсяні дієтичні панкейкі фото

Вівсяні дієтичні панкейкі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Вівсянка, Крупи
ПП рецепти
На полуденок, На сніданок
Випічка, Панкейкі

Збережіть красиву фігуру, не відмовляючись від смачних сніданків. Для цього дізнайтеся, як приготувати вівсяні дієтичні панкейкі: смачні, пишні і низькокалорійні. Вам точно сподобається!

Вівсяні пластівці краще використовувати швидкого приготування, інакше в панкейк вони будуть твердими і сухими. Перед підсмажуванням кожного млинчика збовтувати тісто, щоб воно було однорідним. У вас вийде живильний, смачний і дієтичний сніданок!

  • Борошно - 30 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершки знежирені - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
1
Просійте борошно, розпушувач і соду в глибокий посуд.
2
З'єднайте її з вівсянкою, цукром, сіллю і корицею.
3
Збийте вінчиком яйце до утворення піни. Розтопити вершкове масло, додайте його разом з вершками до яйцю.
4
Зробіть лунку в борошні, вилийте яєчну суміш. Замісити тісто, щоб воно стало по консистенції, як густа сметана.
5
Розігрійте сковороду, змастіть її рослинним маслом. Ополоником налийте на сковороду млинчики. Обсмажуйте їх до рум'яного кольору з обох сторін.
6
Подавайте теплими, полийте сиропом або джемом і прикрасьте свіжими ягодами або фруктами.

Схожі рецепти