Вівсяні дієтичні панкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Збережіть красиву фігуру, не відмовляючись від смачних сніданків. Для цього дізнайтеся, як приготувати вівсяні дієтичні панкейкі: смачні, пишні і низькокалорійні. Вам точно сподобається!
Вівсяні пластівці краще використовувати швидкого приготування, інакше в панкейк вони будуть твердими і сухими. Перед підсмажуванням кожного млинчика збовтувати тісто, щоб воно було однорідним. У вас вийде живильний, смачний і дієтичний сніданок!
- Борошно - 30 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершки знежирені - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
1
Просійте борошно, розпушувач і соду в глибокий посуд.
2
З'єднайте її з вівсянкою, цукром, сіллю і корицею.
3
Збийте вінчиком яйце до утворення піни. Розтопити вершкове масло, додайте його разом з вершками до яйцю.
4
Зробіть лунку в борошні, вилийте яєчну суміш. Замісити тісто, щоб воно стало по консистенції, як густа сметана.
5
Розігрійте сковороду, змастіть її рослинним маслом. Ополоником налийте на сковороду млинчики. Обсмажуйте їх до рум'яного кольору з обох сторін.
6
Подавайте теплими, полийте сиропом або джемом і прикрасьте свіжими ягодами або фруктами.