Рецепт Вівсяне печиво фото

Вівсяне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вівсянка , Крупи , Шоколад , Вершкове масло
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 30 хв.

Любителям солоденького хочу показати не зовсім звичайний рецепт, як приготувати вівсяне печиво. У тісто ми додамо арахісове масло, що додасть випічці особливий смак. Це оригінально і просто.

Опис приготування:

Якщо вам подобаються незвичайні поєднання, то рекомендую на сфорязикні печеньки посипати трохи морської солі крупного помелу.

Що стосується шоколаду, то можна використовувати шоколадні краплі або просто подробити ножем кілька плиток.

  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Пекарська сода - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 115 грам
  • Арахісове масло - 120 грам
  • Коричневий цукор - 120 грам
  • Цукор - 90 грам
  • Яйця - 2 штуки (великі)
  • Вівсяні пластівці - 60 грам
  • Шоколадна крихта - 300 грам
вівсяне печиво - фото крок 1
Духовку дозволите на 180 градусів. Збийте міксером вершкове і арахісове масло з обома видами цукру, додайте туди яйця, перемішайте. Потім введіть борошно, змішану з сіллю і содою. Перемішайте. Додайте вівсянку і шоколад, зробіть однорідне тісто.
вівсяне печиво - фото крок 2
Деко злегка змастіть маслом, сформуйте з тіста кульки і викладіть на нього. Під час випікання печеньки стануть плоскими, як звичні вівсяні.
вівсяне печиво - фото крок 3
Час випічки складає в середньому 12 хвилин. Дивіться, щоб печиво не стало занадто темним. Готову випічку остудіть перед дегустацією.

Схожі рецепти