Вівсяна каша з яблуками і малиною
(покроковий рецепт з фото)
У нас в родині ніхто не відмовляється від вівсяної каші. Це один з найбільш корисних сніданків. А щоб вона не набридала, намагаємося придумувати нові смаки цієї страви.
У кашу можна додавати як свіжу малину, так і заморожену. Розморожувати її не треба. У гарячої каші малина швидко розтане, і при цьому й каша швидше охолоне.
- Молоко - 0, 5 L
- Вівсяні пластівці - 5-7 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яблуко - 2 штуки
- Малина - 200 грам
Молоко доведіть до кипіння. Додайте цукор.
Додайте вівсяні пластівці і доведіть до кипіння.
Додайте терте яблуко. Перемішайте і проваріть кашу разом з яблуком пару хвилин.
Розлийте гарячу кашу по тарілках і зверху викладіть жменю малини. Подавайте, не розмішуючи.
Смачного!
Смачного!