Вівсяна каша
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете отримати заряд енергії на весь день, то приготуйте на сніданок кашу вівсяну. Таку кашу можна давати навіть дітям і тим, хто на дієті. Варити її можна на воді, а можна і на молоці.
Вівсянка - однаково корисний продукт для дорослих і дітей. Навіть ті, хто стежить за своєю фігурою, можуть вибрати цю кашу на сніданок, тільки замість цукру використовувати мед, додавши його вже в готову кашу. Таку вівсянку можна урізноманітнити навіть свіжими фруктами і ягодами, вийде ще смачніше.
Отже, дивіться, як приготувати кашу вівсяну.
- Вівсянка - 60 грам
- Вода - 400 грам
- Ізюм - 30 грам
- Цукор - 25 грам
1. Ставимо каструлю з водою на вогонь і чекаємо, поки вона закипить. Потім солимо воду і всипаємо вівсянку. Варимо 15 хвилин при закритій кришці.
2. Ще нам знадобиться родзинки і цукор. Ізюм попередньо замочіть (як раз перед тим, як поставити воду на вогонь).
3. Коли вівсянка повариться, додаємо ізюм і цукор. Варимо, постійно помішуючи на слабкому вогні.
4. Вимикаємо вогонь і даємо постояти вівсянці ще 10 хвилин.
5. Готову кашу посипаємо родзинками і подаємо до столу в гарячому вигляді. При бажанні можна додати шматочок вершкового масла.