Вишня в шоколаді з коньяком
(покроковий рецепт з фото)
Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати вишню в шоколаді з коньяком. Цей рецепт я присвячую всім любителям цукерок. Пора вже самим навчитися їх готувати, а не купувати в магазині. Тим більше, що все просто.
Сьогодні спробуємо зробити з вами один з найпопулярніших десертів - "п'яну вишню" . Нічого складного в приготуванні немає, зате результат дуже порадує. Такі смаколики відмінно підійдуть як до чаю, так і до алкогольних напоїв. Гості подумають, що ви справжній майстер в кулінарії, коли дізнаються, що ці цукерки створили ви самі.
- Коньяк - 100 грам
- Вишня без кісточок - 200 грам
- Чорний шоколад - 100 грам
Якщо у вас вишня з кісточками, то обов'язково видаліть їх. Потім залийте ягоди коньяком на 10 годин і приберіть в холодильник.
Після цього часу відкиньте ягоди в друшляк, щоб пішла зайва волога.
Розтопіть шоколад на водяній бані. Потім опускайте кожну вишеньку на паличці в шоколадну масу і укладаємо на тарілку. За бажанням прикрасьте цукерки білим шоколадом. Дайте їм трохи охолонути - і подавайте до столу.