Вишня в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)
Ну хто ж не пам'ятає цих цукерок! .. Колись заповітна коробочка з написом "вишня в шоколаді" була справжнім дефіцитом, а сьогодні нам ніщо не заважає приготувати їх в домашніх умовах
В ідеалі вишні повинні бути з "хвостиками" - за них буде дуже зручно занурювати ягоди в шоколад, до і виглядають такі цукерки дуже здорово. А ось з приводу рому можна особливо не морочитися - якщо його немає під рукою, то використовуйте домашню настоянку, лікер або коньяк. Отже, розповідаю, як приготувати вишню в шоколаді:
1. Вишні обережно помийте, намагаючись не пошкодити "хвостики" . Викладіть на рушник і обсушити.
2. Складіть в банку або іншу підходящу тару і залийте ромом. Приберіть в холодильник на 2 годину.
3. Шоколад розтопіть на водяній бані. Занурте кожну ягоду в шоколад 1 раз і викладіть на тарілку.
4. Коли шоколадна оболонка застигне - повторіть процедуру і занурте вишні в шоколад ще раз.
5. Готові цукерки поставте в холодильник на півгодини, а потім подавайте на стіл.
От і все! як вид, нічого складного немає, а цукерки вийдуть - смачніше, ніж покупні.
- Вишня - 30 штук
- Шоколад - 150 грам
- Ром - 1 Склянка
1. Вишні обережно помийте, намагаючись не пошкодити "хвостики" . Викладіть на рушник і обсушити.
2. Складіть в банку або іншу підходящу тару і залийте ромом. Приберіть в холодильник на 2 годину.
3. Шоколад розтопіть на водяній бані. Занурте кожну ягоду в шоколад 1 раз і викладіть на тарілку.
4. Коли шоколадна оболонка застигне - повторіть процедуру і занурте вишні в шоколад ще раз.
5. Готові цукерки поставте в холодильник на півгодини, а потім подавайте на стіл.
От і все! як вид, нічого складного немає, а цукерки вийдуть - смачніше, ніж покупні.