Випічка з халвою
(покроковий рецепт з фото)
Я велика ласун, і нічого не можу з цим вдіяти. Тому мене так полонять східні солодощі. Хтось вважає їх занадто солодкими, а мені подобається. Особливо, якщо знайти цікаве рішення.
Я тепер знаю про те, як приготувати випічку з халвою, а саме бісквітний рулет з начинкою. Виглядає він красиво і відразу виходить багато порцій. Також в складі ви знайдете сир, який збалансує солодкий смак і дасть м'яку текстуру. І не бійтеся, цей десерт досить просто робиться.
- Борошно пшеничне - 170 грам
- Цукор - 170 грам
- Сир - 500 грам
- Халва - соняшник - 200 грам
- Яйце - 5 штук
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Крем солодкий - 150 грам
Сир розм'якшити виделкою зі сметаною і цукровою пудрою.
До сиру додайте халву дрібними шматочками. Ретельно перемішайте начинку.
Тепер зробіть тісто. Жовтки відокремте від білків. Збийте жовтки з маслом і розпушувачем.
Окремо збийте міксером білки з сіллю, додаючи цукор, щоб вийшли стійкі піки.
Потім до білків влийте жовтки. Акуратно перемішайте масу дерев'яною ложкою від низу до верху.
Потім поступово всипте борошно. Акуратно замішайте тісто знизу вгору. Влийте його на деко, змащений маслом. Запікайте бісквіт в духовці при 180 градусах 15-20 хвилин.
На остиглий бісквіт намажте начинку. Поверніть його щільно, прикривши мокрим рушником на 5 хвилин. Потім зверху покрийте рулет кремом і горіхами. Приємного чаювання!