Бісквітний рулет з халвою
(покроковий рецепт з фото)
Домашні рулетики на основі тонкого бісквітного тіста хороші тим, що з начинкою можна експериментувати практично нескінченно. Один такий варіант хочу запропонувати вам. Запам'ятовуйте, все просто.
Поспішаю показати вам класний спосіб, як приготувати бісквітний рулет з халвою. Це приголомшливий варіант домашньої випічки для всієї родини без особливого клопоту. При бажанні додатково можна зробити для такого рулету глазур, і тоді його сміливо можна подавати навіть до святкового столу. Можна додати в начинку ще жменю подрібнених горішків для пікантної родзинки.
- Яйце - 5 штук
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Молоко - 2 Ст. Ложки( або вода)
- Крем - 3 Ст. Ложки (можна м'який сир)
- Халва - 300 грам
1. Увімкніть духовку, нехай розігрівається до 180 градусів. У глибоку миску вбийте яйця, додайте цукор, трохи води або молока.
2. Збийте вінчиком або міксером. Для аромату можна додати трохи ваніліну.
3. Невеликими порціями всипати просіяне борошно.
4. Деко застеліть пергаментом, вилийте тісто. Надішліть в духовку і випікайте до рум'яності буквально хвилин 15.
5. Після відразу акуратно згорніть бісквіт рулетом, не знімаючи пергамент, і дайте йому охолонути трохи.
6. У невеликій мисці з'єднайте сметану з халвою і перемішайте до однорідності. Розгорніть бісквіт, нанесіть тонким шаром начинку і акуратно згорніть. Дайте рулету постояти пару годин, щоб він добре просочився.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!