Рецепт Бісквітний рулет з халвою фото

Бісквітний рулет з халвою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На швидку руку, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Десерти, Халва

Домашні рулетики на основі тонкого бісквітного тіста хороші тим, що з начинкою можна експериментувати практично нескінченно. Один такий варіант хочу запропонувати вам. Запам'ятовуйте, все просто.

Поспішаю показати вам класний спосіб, як приготувати бісквітний рулет з халвою. Це приголомшливий варіант домашньої випічки для всієї родини без особливого клопоту. При бажанні додатково можна зробити для такого рулету глазур, і тоді його сміливо можна подавати навіть до святкового столу. Можна додати в начинку ще жменю подрібнених горішків для пікантної родзинки.

  • Яйце - 5 штук
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Молоко - 2 Ст. Ложки( або вода)
  • Крем - 3 Ст. Ложки (можна м'який сир)
  • Халва - 300 грам
бісквітний рулет з халвою - фото крок 1
1. Увімкніть духовку, нехай розігрівається до 180 градусів. У глибоку миску вбийте яйця, додайте цукор, трохи води або молока.
бісквітний рулет з халвою - фото крок 2
2. Збийте вінчиком або міксером. Для аромату можна додати трохи ваніліну.
бісквітний рулет з халвою - фото крок 3
3. Невеликими порціями всипати просіяне борошно.
бісквітний рулет з халвою - фото крок 4
4. Деко застеліть пергаментом, вилийте тісто. Надішліть в духовку і випікайте до рум'яності буквально хвилин 15.
бісквітний рулет з халвою - фото крок 5
5. Після відразу акуратно згорніть бісквіт рулетом, не знімаючи пергамент, і дайте йому охолонути трохи.
бісквітний рулет з халвою - фото крок 6
6. У невеликій мисці з'єднайте сметану з халвою і перемішайте до однорідності. Розгорніть бісквіт, нанесіть тонким шаром начинку і акуратно згорніть. Дайте рулету постояти пару годин, щоб він добре просочився.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти