Рулет з халвою
(покроковий рецепт з фото)
А ви вже робили рулет з халвою в домашніх умовах? Якщо ні, то розповім, як приготувати! Спробуйте, і ви не пошкодуєте - це і справді дуже незвичайна, але дуже смачна солодка випічка. Рекомендую!
Рецепт приготування рулету з халвою дуже простий, і, сподіваюся, вам сподобається і блюдо, і спосіб готування, і його вигляд в результаті. Халва при запіканні як ніби перетворюється в крем. А якщо у вас ще й тісто гарне, пишне і повітряне, то буде прямо подвійно смачніше! рекомендую спробувати, ласуни оцінять!
- Тісто дріжджове здобне - 600 грам
- Халва - 300 грам
- Яйце - 1 штука (для змазування)
1. Тісто розморозимо, і нехай підійде. Якщо готуєте його самі, то двічі дайте піднятися йому і обомніте. Тільки потім розгортаємо і посипаємо подрібненою халвою.
2. Звертаємо тепер рулет, обмазуємо його збитим яйцем з усіх боків.
3. Запікаємо в духовці годину при 180 градусах. Взагалі, рулет може приготуватися і раніше, і трохи пізніше, залежить від того, яке у вас тісто, і яка потужність духовки. Так що час від часу краще перевіряйте тісто на готовність зубочисткою.
4. А ось такий виходить готовий рулет. Смачного!