Вегетаріанські сирники
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вегетаріанець, не варто відмовляти собі в улюбленій їжі. Приготувати сирники без сиру і яєць можливо. Дивимося і запам'ятовуємо чудовий рецепт вегетаріанських сирників!
Звичайно, якщо ви не строго дотримуєтеся вегетаріанства, тоді можна і з сиру робити сирники, але без яєць. Для справжніх веганів тофу і манка стануть прекрасними замінниками тваринного продукту. Для приготування вегетаріанських сирників нам знадобиться м'який тофу, щоб його можна було легко виделкою пом'яти. Родзинок я кладу побільше, мені він подобається.
- Манька - 0, 5 склянки
- Молоко соєве - 1 Склянка
- Тофу - 200 грам
- Ізюм - 0, 5 склянки
- Кокосова стружка - 40 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - За смаком
Попередньо замочіть родзинки. Манку залийте молоком. Нехай хвилин 15 postoit. Потім додаємо тофу і гарненько вимішуємо.
Потім додаємо кокосову стружку, цукор і сіль.
А також родзинки. Перемішуємо все ретельно.
Смажити будемо на розігрітій сковороді без масла. Якщо ваша сковорідка вже стара і ви боїтеся, що сирники пригорять, додайте трохи рослинного масла.
Обсмажуємо до золотистого кольору з обох сторін.
Готові вегетаріанські сирники подаємо з медом і варенням до чаю. Смачного!