Вегетаріанська вуха
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували готувати вегетаріанську вуха? Якщо ні, дуже рекомендую це зробити. Вуха вариться на основі спаржі, пшона і морської капусти. Виходить досить ситний і ароматний обід!
Приготуємо вегетаріанську вуха в домашніх умовах. Попередньо подрібнюємо і замочуємо спаржу в холодній воді, на це піде кілька годин. Промите пшоно засипаємо в киплячу воду, додаємо картоплю і обсмажену моркву. Також кладемо в суп морську капусту і спаржу, спеції і сіль з перцем за смаком. Варимо юшку до готовності, потім знімаємо з плити, даємо трохи настоятися і подаємо до столу. Хай щастить!
- Пшоно - 40 грам
- Картопля - 400 грам
- Спаржа соєва - За смаком
- Морква - 1-2 штук
- Морська капуста - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Соєву спаржу розламайте на середні шматочки і замочити в холодній воді. Краще це зробити заздалегідь.
Пшоно ретельно промийте.
Кип'ятимо воду і закидаємо в окріп пшоно.
Через 15 хвилин додаємо порізану кубиками картоплю.
Морква нарізаємо кружечками і обсмажуємо на рослинному маслі 5 хвилин. Додаємо в суп спаржу, морква і морську капусту. Сіль і спеції за смаком. Все добре перемішуємо і варимо до готовності.
Смачного!