Рецепт Вегетаріанська вуха фото

Вегетаріанська вуха
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

А ви пробували готувати вегетаріанську вуха? Якщо ні, дуже рекомендую це зробити. Вуха вариться на основі спаржі, пшона і морської капусти. Виходить досить ситний і ароматний обід!

Опис приготування:

Приготуємо вегетаріанську вуха в домашніх умовах. Попередньо подрібнюємо і замочуємо спаржу в холодній воді, на це піде кілька годин. Промите пшоно засипаємо в киплячу воду, додаємо картоплю і обсмажену моркву. Також кладемо в суп морську капусту і спаржу, спеції і сіль з перцем за смаком. Варимо юшку до готовності, потім знімаємо з плити, даємо трохи настоятися і подаємо до столу. Хай щастить!

  • Пшоно - 40 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Спаржа соєва - За смаком
  • Морква - 1-2 штук
  • Морська капуста - 200 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
вегетаріанська вуха - фото крок 1
Соєву спаржу розламайте на середні шматочки і замочити в холодній воді. Краще це зробити заздалегідь.
вегетаріанська вуха - фото крок 2
Пшоно ретельно промийте.
вегетаріанська вуха - фото крок 3
Кип'ятимо воду і закидаємо в окріп пшоно.
вегетаріанська вуха - фото крок 4
Через 15 хвилин додаємо порізану кубиками картоплю.
вегетаріанська вуха - фото крок 5
Морква нарізаємо кружечками і обсмажуємо на рослинному маслі 5 хвилин. Додаємо в суп спаржу, морква і морську капусту. Сіль і спеції за смаком. Все добре перемішуємо і варимо до готовності.
вегетаріанська вуха - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти