Рецепт Веганські пісочне печиво фото

Веганські пісочне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи, Мигдаль, Мед
Веганські страви
На полуденок, Для дітей, Полудень
Випічка, Печиво

Корисна випічка - це можливо! Ніякого глютену і дріжджів, і тоді тісто буде правильним. А ще можливо зробити вегетаріанський варіант, в якому не буде яєць, але все одно вийде смачно!

Ми приберемо зі складу всі звичні інгредієнти, а значить їм варто знайти заміну. Замість борошна - мигдаль, замість цукру - мед, а замість яєць - арахісова паста. Я готова поділитися з вами тим, як приготувати веганські пісочне печиво. Воно досить швидко робиться. Вироби виходять розсипчастими і з вираженим горіховим смаком.

  • Мигдаль - 1 Склянка
  • Арахісова паста - 0, 5 склянки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Сода - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
веганські пісочне печиво - фото крок 1
Мигдаль подрібніть в крихту в комбайні або кавомолці.
веганські пісочне печиво - фото крок 2
Отриману крихту перемішайте з арахісової пастою, сіллю, содою, медом і ванільним екстрактом. Замішайте тісто.
веганські пісочне печиво - фото крок 3
З тіста зробіть рівні кульки невеликого розміру. Створіть з них коржики, надавав виделкою, а потім викладіть їх на деко з пергаментним папером.
веганські пісочне печиво - фото крок 4
Запікайте печиво при 180 градусах протягом 7-10 хвилин до рум'яної скоринки. Потім залиште їх на 20 хвилин при кімнатній температурі. Приємного чаювання!

Схожі рецепти