Веганські пісочне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Корисна випічка - це можливо! Ніякого глютену і дріжджів, і тоді тісто буде правильним. А ще можливо зробити вегетаріанський варіант, в якому не буде яєць, але все одно вийде смачно!
Ми приберемо зі складу всі звичні інгредієнти, а значить їм варто знайти заміну. Замість борошна - мигдаль, замість цукру - мед, а замість яєць - арахісова паста. Я готова поділитися з вами тим, як приготувати веганські пісочне печиво. Воно досить швидко робиться. Вироби виходять розсипчастими і з вираженим горіховим смаком.
- Мигдаль - 1 Склянка
- Арахісова паста - 0, 5 склянки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
Мигдаль подрібніть в крихту в комбайні або кавомолці.
Отриману крихту перемішайте з арахісової пастою, сіллю, содою, медом і ванільним екстрактом. Замішайте тісто.
З тіста зробіть рівні кульки невеликого розміру. Створіть з них коржики, надавав виделкою, а потім викладіть їх на деко з пергаментним папером.
Запікайте печиво при 180 градусах протягом 7-10 хвилин до рум'яної скоринки. Потім залиште їх на 20 хвилин при кімнатній температурі. Приємного чаювання!