Веганські вівсяне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Прошу любити і жалувати - веганські вівсяне печиво для тих, хто за здоровий спосіб життя і не вживає тваринні продукти, але любить пити чай з солодощами. Простий і смачний рецепт, дивіться!
У рецептах веганскої випічки головне - замінити інгредієнти, а процес приготування залишається таким же. Так і з приготування веганскої вівсяного печива: вершкове масло замінюємо на рослинний маргарин - і все! Печиво виходить дуже смачним, з однорідною структурою, готується, до речі, по ГОСТу (хіба що крім маргарину). Вівсяну муку можете приготувати самостійно - подрібнивши вівсянку.
- Ізюм - 30 грам
- Маргарин - 85 грам
- Потоку - 1 Чайна ложка
- Цукор - 185 грам
- Ванільна есенція - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 50 мілілітрів
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Сода - 0, 25 чайних ложки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Вівсяна мука - 75 грам
- Пшеничне борошно - 200 грам

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Ізюм раджу промити і замочити у воді попередньо.
Потім в блендері змішайте родзинки, маргарин, потоку, цукор і ванільну есенцію.
Потім в блендері змішайте родзинки, маргарин, потоку, цукор і ванільну есенцію.

Збийте все до однорідної маси.

Розчиніть у воді сіль і соду. Потім влийте отриману рідину в блендер, додайте корицю. Перемішайте все ще раз.

Потім додайте вівсяну муку і розмішайте.

І поступово - пшеничне борошно. Тісто виходить досить м'яким, але при цьому його можна розкачати.

Присипте стіл борошном і розкачайте тісто до 8 мм. (в ідеалі, це по ГОСТу).

За допомогою склянки виріжте кружечки.

Викладіть печиво на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком, і випікайте 10 хвилин в розігрітій духовці при 200 градусах.

Печінкою дайте охолонути, переклавши його на решітку.

Готове веганські вівсяне печиво подавайте до чаю або кави. Смачного!