Рецепт Веганські печиво фото

Веганські печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 40 хв.

Найсмачніше і корисне печиво на основі сухофруктів і насіння. Рецепт приготування дуже простий, а в результаті виходить чудовий ласощі, наповнене різноманітністю смаків і ароматів.

Опис приготування:

Немає чіткого списку інгредієнтів для веганскої печива. Вибираємо сухофрукти і насіннячка за смаком, так само, можна додати різноманітні горіхи. В даному рецепті використовуємо для печива терте яблуко, але, можна взяти грушу, персик, гарбуз або морква, вибирайте самі. Кількість борошна корегуйте в процесі. Якщо тісто вийшло занадто м'яке додайте ще трохи борошна.

  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
  • Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
  • Яблуко - 1 штука
  • Імбир свіжий тертий - 1-2 чайних ложок
  • Чорнослив - 50 грам
  • Ізюм - 50 грам
  • Насіння - 50 грам
  • Борошно цільнозернове - 4 Ст. Ложки
веганські печиво - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
веганські печиво - фото крок 2
У миску насипаємо цукор, додаємо олію і ванільну есенцію.
веганські печиво - фото крок 3
Імбир і яблуко трьом на дрібну терку і додаємо в миску.
веганські печиво - фото крок 4
Сухофрукти пропускаємо через м'ясорубку і додаємо до решти інгредієнтів.
веганські печиво - фото крок 5
Насипаємо в миску насіння.
веганські печиво - фото крок 6
Додаємо борошно і замішуємо тісто.
веганські печиво - фото крок 7
Робимо кругле печиво і викладаємо його на деко покритий пекарської папером. Відправляємо в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів, близько 15 хвилин.
веганські печиво - фото крок 8
Веганські печиво готове. Пригощайтеся!

Схожі рецепти