Веганські печиво
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніше і корисне печиво на основі сухофруктів і насіння. Рецепт приготування дуже простий, а в результаті виходить чудовий ласощі, наповнене різноманітністю смаків і ароматів.
Немає чіткого списку інгредієнтів для веганскої печива. Вибираємо сухофрукти і насіннячка за смаком, так само, можна додати різноманітні горіхи. В даному рецепті використовуємо для печива терте яблуко, але, можна взяти грушу, персик, гарбуз або морква, вибирайте самі. Кількість борошна корегуйте в процесі. Якщо тісто вийшло занадто м'яке додайте ще трохи борошна.
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
- Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
- Яблуко - 1 штука
- Імбир свіжий тертий - 1-2 чайних ложок
- Чорнослив - 50 грам
- Ізюм - 50 грам
- Насіння - 50 грам
- Борошно цільнозернове - 4 Ст. Ложки
Підготуємо інгредієнти.
У миску насипаємо цукор, додаємо олію і ванільну есенцію.
Імбир і яблуко трьом на дрібну терку і додаємо в миску.
Сухофрукти пропускаємо через м'ясорубку і додаємо до решти інгредієнтів.
Насипаємо в миску насіння.
Додаємо борошно і замішуємо тісто.
Робимо кругле печиво і викладаємо його на деко покритий пекарської папером. Відправляємо в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів, близько 15 хвилин.
Веганські печиво готове. Пригощайтеся!