Рецепт Варення з кабачків в хлібопічці фото

Варення з кабачків в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Рецепти без шкоди
На вечерю , На полуденок , На сніданок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную вам простий рецепт приготування варення з кабачків в хлібопічці. Це не зовсім стандартний варіант приготування, але вийшло варення цілком гідно конкурує з будь-яким іншим.

Опис приготування:

Щоб приготувати варення з кабачків в хлібопічці, слідуємо інструкції:

1. Нарізаємо кабачки на дрібні шматочки, попередньо промивши цілий кабачок в холодній воді. Насіння видаляємо ножем. Ми залишаємо овочі замочують у холодній воді на кілька хвилин.

2. Лимон очищаємо від цедри, натираємо її на тертці. Лимони ріжемо на невеликі шматочки.

3. Персик очищаємо від шкірки, видаляємо кісточку і ще нарізаємо персик на невеликі шматочки.

4. Цукор, лимон і персик змішуємо з цукром в одній мисці.

5. Дістаємо кабачки з миски, де вони замочуються і кидаємо їх в іншу миску з лимонами і персиком. Перемішуємо.

6. Ми залишаємо все в хлібопічці на на 15-20 хвилин. Повторюємо процедуру ще 2 рази.

7. Готуємо банки. Стерилізуємо їх, ошпарівая кип'яченою водою. Кришки тримаємо в окропі протягом 5 хвилин.

8. Заливаємо варення в банки. Закочує їх і залишаємо остигати. Коли варення охолоне, його можна подавати до столу. Зберігається воно може необмежену кількість часу.

  • Кабачки - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
  • Лимон - 2 штуки
  • Персик - 1 штука
Щоб приготувати варення з кабачків в хлібопічці, слідуємо інструкції:

1. Нарізаємо кабачки на дрібні шматочки, попередньо промивши цілий кабачок в холодній воді. Насіння видаляємо ножем. Ми залишаємо овочі замочують у холодній воді на кілька хвилин.

2. Лимон очищаємо від цедри, натираємо її на тертці. Лимони ріжемо на невеликі шматочки.

3. Персик очищаємо від шкірки, видаляємо кісточку і ще нарізаємо персик на невеликі шматочки.

4. Цукор, лимон і персик змішуємо з цукром в одній мисці.

5. Дістаємо кабачки з миски, де вони замочуються і кидаємо їх в іншу миску з лимонами і персиком. Перемішуємо.

6. Ми залишаємо все в хлібопічці на на 15-20 хвилин. Повторюємо процедуру ще 2 рази.

7. Готуємо банки. Стерилізуємо їх, ошпарівая кип'яченою водою. Кришки тримаємо в окропі протягом 5 хвилин.

8. Заливаємо варення в банки. Закочує їх і залишаємо остигати. Коли варення охолоне, його можна подавати до столу. Зберігається воно може необмежену кількість часу.

Схожі рецепти