Варення з айви в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам раптом захотілося ароматного варення з айви, то зовсім необов'язково ставити таз на плиту і довго возитися з ним, адже ви можете приготувати для себе невелику баночку варення в хлібопічці.
Звичайно, якщо ви вирішили підійти до справи ґрунтовно і хочете заготовити велику кількість варення на всю зиму, то цей простий рецепт варення з айви в хлібопічці вам точно не підійде. Однак якщо ви, як і я, любите готувати улюблені ласощі невеликими порціями, але з різних фруктів і ягід, то хлібопічка для цих цілей підходить ідеально. У ній виходить неймовірно смачне варення, причому готувати його тут набагато зручніше і простіше, але оскільки чаша у нас не дуже великого обсягу, то і варення вийде зовсім небагато. До речі, такий рецепт приготування варення з айви в хлібопічці незамінний для зимового часу, адже в магазинах цей фрукт продається цілий рік, тому ви в будь-який час зможете порадувати себе і своїх рідних свіжозвареним варенням.
- Айва - 700 грам
- Цукор тростинний - 500 грам
- Сік лимонний - 20 грам