Варення з черешні на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Такий простий рецепт варення з черешні на зиму добре підходить для тих, хто любить взимку і корисними речами поласувати, і смаколиками побалуватися! Аромат такого варення просто приголомшливий, рекомендую!
Хочу з вами поділитися цікавим способом, як приготувати варення з черешні на зиму, смачне, соковите, і неймовірно ароматне за рахунок додавання стиглих абрикос. Поєднання смаків, до речі, в цьому рецепті приготування варення з черешні на зиму дуже гарне - не дуже солодко, не надто кисло. Спробуйте!
- Черешня - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Абрикоси - 300 грам
- Želfiks - 1 штука(1 пакетик)
1. Підготуємо інгредієнти. Ягоди ретельно миємо й обсушуємо.
2. Видаляємо кісточки з черешень і абрикос. Засипаємо цукром і залишимо на якийсь час, щоб просочилися і пустили сік.
3. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. І так три рази.
4. Поки гаряче, розливаємо по стерильним баночках і закочує на зиму. Готово!