Рецепт Варена яловича печінка фото

Варена яловича печінка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Яловича печінка
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

У печінки дуже велика кількість вітамінів, мінералів та інших корисних речовин. Я розповім, як приготувати варену яловичу печінку так, щоб зберегти всі корисні властивості даного субпродукту.

Замочування печінки в холодній воді, зробить печінку соковитою і м'якою після варіння, а так само прибере притаманну печінки гіркоту. Слідкуйте за часом, коли опустіть печінку варитися. Важливо її не переварити, інакше м'ясо буде жорстким і сухим. Харчуватися можна не тільки корисно, але і смачно. Таку печінку можна подати як гаряче з соусами і гарнірами або використовувати для закусок і салатів. Спробуйте і приємного апетиту!

  • Печінка яловича - 500 грам
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 1 Чайна ложка
варена яловича печінка - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти і інвентар на робочому столі.
варена яловича печінка - фото крок 2
Добре обмийте печінку під проточною водою за допомогою друшляка.
варена яловича печінка - фото крок 3
Зачистіть печінку, видаліть плівку, жилки і ущільнення.
варена яловича печінка - фото крок 4
Після чого очищену печінку помістіть в крижану воду на 1 час. Так піде непотрібна нам гіркоту.
варена яловича печінка - фото крок 5
Доведіть підсолену воду до кипіння і помістіть в неї печінку. Варити її необхідно на повільному вогні під закритою кришкою протягом півгодини.
варена яловича печінка - фото крок 6
Готову печінку дістаньте з каструлі, дайте їй охолонути, наріжте на шматочки і подавайте до столу, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти