Ванільний солодкий
(покроковий рецепт з фото)
У цьому простому десерті з'єдналися вершкова ванільна помадка з горіхами і кисленькою в'яленої вишнею. Помадка може зберігається довго, але… на жаль ласунів, з'їдається швидко!
Ванільний солодкий - дуже солодкий десерт із серії "що швидко приготувати до чаю? & Quot. Трохи нагадує шербет, який продавали в моєму дитинстві. Які горішки і сухофрукти додати, вибирайте на свій смак.
- Вершки 10% - 100 мілілітрів
- Цукрова пудра - 150 грам
- Згущене молоко - 50 грам (варена)
- Ванілін - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Кешью - 40 грам
- Мигдаль - 40 грам
- Вишня в'ялена - 40 грам
Підготуйте необхідні продукти.
Вершки, цукрову пудру, ванілін, сіль і згущене молоко з'єднайте в каструлі з товстим дном. На повільному вогні доведіть до кипіння. Варіть протягом 25-35 хвилин, періодично помішуючи.
Перевірте на готовність: наберіть пів чайної ложки гарячої маси, капніть в крижану воду. Дістаньте і скачайте в кульку. Якщо іриска не розповзається, то зніміть з вогню.
Додайте в помадку горіхи і в'ялену вишню, перемішайте. Викладіть масу в силіконову форму, остудіть. Поставте в холодильник на 1 час.
Потім розріжте на порційні шматочки. Приємного чаювання!