Рецепт Вафлі з вареним згущеним молоком фото

Вафлі з вареним згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Згущене молоко
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Страви з начинкою , Вафлі
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт багатьом знайомий ще з дитинства. Раніше газові або електричні вафельниці були в будинку у кожного. Розповім найпопулярніший десерт дитинства, як приготувати вафлі з вареним згущеним молоком.

Опис приготування:

Найпопулярніший наповнювач для вафель (ріжків, трубочок, аркушів) - це згущене молоко. Можна використовувати звичайне згущене молоко або варене. Причому продається вже готова варене згущене молоко, що полегшує завдання.

Такі трубочки можна подавати на десерт, зробити їх для дитячого свята.

  • Борошно - 1 ¾ Склянок
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Рослинна олія - 0, 5 склянки
  • Вершки - 1/4 склянки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Варене згущене молоко - 600 грам
1
Для вафель: змішайте воду з цукром і ванільним екстрактом, поступово додайте борошно і гарненько збивайте віночком, влийте вершки і рослинне масло. Гарненько перемішайте тісто, щоб не було грудочок.
2
Розігрійте вафельницу (у мене електрична). Влейте по центру 1 столову ложку тесту, миттєво закрийте кришку і випікайте до готовності (дійте за інструкцією до вафельниці).
3
Зніміть вафлю і відразу ж поверніть в трубочку або ріжок (я роблю за допомогою качалки). Продовжуйте випікати вафлі з тіста.
4
У чашу міксера покладіть розм'якшене вершкове масло, додайте варене згущене молоко і збивайте до утворення однорідної маси.
5
Перекладіть масу в кондитерський мішок і заповніть з його допомогою кремом вафлі. Смачного!

Схожі рецепти