Вафлі тонкі
(покроковий рецепт з фото)
Тонкі, хрусткі і рум'яні вафлі - чому не прекрасний сніданок для всієї родини? З них також можна робити смачні солоні закуски і на святковий стіл. Дивіться рецепт універсальних вафель тонких!
Хто б і що там не говорив про калорійність, вафлі залишаються одним з моїх найулюбленіших десертів. Тонкі вафлі можна згортати трубочкою і начиняти різною начинкою - сиром, вареним згущеним молоком, навіть беконом або рибкою. Вафлі можуть бути солодкими, а можуть і ні, це залежить від того, скільки цукру додасте. Для приготування вафель тонких знадобиться 4 яйця, пачка маргарину і цукор.
- Маргарин - 200 грам
- Яйця - 4-5 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
Маргарин розтопіть. Можна брати і вершкове масло.
Можете зробити це в мікрохвильовці або на водяній бані. Додайте в маргарин цукор.
Потім всипте борошно.
Ретельно замісити тісто.
Потім в отриману суміш додайте яйця.
Ще раз все ретельно розмішайте. Тісто буде рідким, як на млинці, так і треба.
Розігрійте вафельницу, налийте на поверхню форми невелику кількість тіста. Готуйте до рум'яної скоринки. У мене на це йде буквально пара хвилин.
Поки вафлі теплі, загорніть їх в трубочку. Можете цього і не робити, тут вже дивлячись, як вам подобається.
Якщо запікати вафлі менше за часом, вони виходять більш ніжними.
Але мені подобається більше "засмаглий" варіант.
Готові вафлі тонкі можете подати зі згущеним молоком або варенням. Смачного!
Готові вафлі тонкі можете подати зі згущеним молоком або варенням. Смачного!