Тропічні млинці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви шукаєте нові варіанти приготування млинців, тоді вам обов'язково потрібно дізнатися, як приготувати тропічні млинці - дуже ніжні і красиві, на кокосовому молоці і з апельсиновим соусом!
Млинці, приготовані за цим рецептом, виходять дійсно дуже тропічними завдяки кокосовому маслу і апельсиновому соусу. За бажанням ви можете приготувати такий соус і з ананасового соку, вийде теж дуже смачно. Рекомендую вам брати фермерські вершки, так як після збивання вони виходять дуже густими і пишними. Соус ви можете згустити трохи більше, додавши ще розведеного у воді крохмалю.
- Куряче яйце - 1 штука
 - Борошно - 1/2 склянки
 - Кокосове молоко - 1/2 склянки
 - Вода - 1/4 склянки
 - Розтоплене вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
 - Цукор - 2, 5 Ст. Ложки(0, 5 ст. Ложки в тісто, 2 ст. Ложки в соус)
 - Сіль - 1 щіпка
 - Жирні вершки - 1/2 склянки (від 33%)
 - Апельсиновий сік - 1/2 склянки
 - Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
 - Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
 - Апельсинова цедра - 1 щіпка
 - Кокосова стружка - 3-4 чайних ложок
 

1. Приготуйте тісто для млинців: яйця злегка збийте вінчиком, додайте цукор, кокосове молоко, воду, охолоджене розтоплене вершкове масло. Просійте борошно з сіллю і добре перемішайте.

2. Приготуйте апельсиновий соус: апельсиновий сік змішайте з апельсиновою цедрою, кукурудзяним крохмалем і цукром. Добре перемішайте, доведіть суміш до кипіння і прокип'ятіть протягом декількох хвилин на середньому вогні.

3. Млинці обсмажте на змащеній олією сковороді з обох сторін (вони не стануть золотистими через кокосового молока). Сливки збийте з цукровою пудрою і апельсиновою цедрою до пухкої маси.

4. Остигнули млинці скрутіть трикутником зі збитими вершками і полийте апельсиновим соусом. Посипте кокосовою стружкою. Смачного!