Товсті млинці з дірочками
(покроковий рецепт з фото)
За цим рецептом млинці виходять дуже смачними, ситними і з великою кількістю дірочок. Приготувати їх можна не тільки на Масляну, але і в звичайний будній день. Млинці подавайте з варенням.
Для приготування тіста можна використовувати кефір з будь-яким відсотком жирності. Він повинен бути кімнатної температури. Смажити млинці потрібно на сковороді, попередньо її добре нагрів на вогні. Чим менше буде по діаметру млинець, тим легше його буде перевернути.
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 4-5 Ст. Ложок
- Кефір - 0, 5 склянки
- Сода - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
У миску вбийте яйце, додайте до нього сіль і цукор.
Влийте кефір.
Додайте соду. Дуже добре перемішайте всі інгредієнти.
Всипте просіяне борошно.
Перемішайте тісто так, щоб не було грудочок.
Розігрійте сковороду. Ополоником налийте на неї тісто і рівномірно розподіліть круговим рухом.
Смажте млинці до красивого і рум'яного кольору з двох сторін. Смачного!