Тортилла з Мурсії
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт омлету "тортилла" з овочами. Ця страва родом з Мурсії - невеликого містечка на півдні Іспанії.
Розігріти духовку до 230 градусів. Викласти шматочки баклажана на аркуші для випічки (опір) і полити 1 столовою ложкою оливкової олії. Випікати 15 хвилин до м'якості і золотистого кольору. Зняти з вогню.
Нагріти оливкова олія в широкій сковороді на середньому вогні. Кинути обсмажувати нарізані цибулю і зелений перець. Готувати, помішуючи, до пом'якшення приблизно 10 хвилин. Додати баклажани і нарізаний кубиками цукіні. Обсмажувати овочі протягом 8 хвилин. Зменшити вогонь до середнього, додати нарізаний кубиками помідор, петрушку і сіль за смаком. Продовжувати готувати ще 5 хвилин.
Збити в піну 8 курячих яєць, додати 1/2 чайної ложки солі і перцю за смаком. Влити яйця в сковороду. Прибрати в нагріту духовку, запікати до готовності.
- Баклажан - 1 штука (маленький, Японский или китайский)
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Зелений перець - 1 штука
- Цукіні - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Яйця - 8 штук
Нагріти оливкова олія в широкій сковороді на середньому вогні. Кинути обсмажувати нарізані цибулю і зелений перець. Готувати, помішуючи, до пом'якшення приблизно 10 хвилин. Додати баклажани і нарізаний кубиками цукіні. Обсмажувати овочі протягом 8 хвилин. Зменшити вогонь до середнього, додати нарізаний кубиками помідор, петрушку і сіль за смаком. Продовжувати готувати ще 5 хвилин.
Збити в піну 8 курячих яєць, додати 1/2 чайної ложки солі і перцю за смаком. Влити яйця в сковороду. Прибрати в нагріту духовку, запікати до готовності.