Рецепт Картопляна Тортилла (іспанська омлет) фото

Картопляна Тортилла (іспанська омлет)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі, Картопля, Яйця
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На сніданок, Ситний сніданок
Гарячі страви, Бутерброди, Омлет, Тортілья

Тортилла це рецепт з Іспанії. Її можна їсти гарячої або холодної. Це свого роду омлет, з декількома інгредієнтами, в цьому рецепті картоплею, цибулею і копченим окостом.

Кількість порцій: 6
  • Цибулина - 1 штука
  • Зубчик часнику - 1 штука
  • Картопля - 1 кілограм
  • Яйця - 6 штук
  • Оливкова олія - 1 Склянка
  • Копчена шинка - 2 скибочки
  • Сіль, перець - - За смаком
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 1
Нарізати цибулину і часник.
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 2
Нарізати скибочки копченої шинки на тонкі смужки.
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 3
Нарізати картоплю, промити і просушити на рушнику.
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 4
Залити в сковороду оливкова олія, розігріти. Коли олія нагріється додати картоплю, часник, сіль. Перемішати.
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 5
Готувати під кришкою, періодично помішуючи, поки картопля не стане м'яким (близько 25 хвилин)
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 6
Додати цибулю і шинку, добре перемішати і залишити готуватися відкритим протягом ще 5 хвилин.
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 7
Порада: картопля, цибуля і шинку покласти в сито, щоб злити надлишок оливкової олії.
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 8
Тим часом збити яйця з сіллю і перцем віночком.
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 9
Додати картоплю і перемішати.
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 10
Поставити сковороду на середній вогонь, налити 4 столові ложки оливкової олії (які стекли з картоплі).
Коли масло розігріється, додати картопляно-яєчну суміш, перемішати.
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 11
Зменшіть вогонь, накрити кришкою і залишити готуватися 3 хвилини.
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 12
Ваша Тортілла майже готова. Її треба перевернути
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 13
Використовуйте рукавички для захисту рук, міцно тримайте кришку і переверніть сковороду
Тортилла тепер на кришці.
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 14
Покласти Тортилли назад в сковорідку, дном вгору ще на 2-3 хвилини
картопляна Тортилла (іспанська омлет) - фото крок 15
Подавати нарізаним клинами, як пиріг, гарячим або холодним, якщо це можливо з зеленим салатом і французьким соусом (вінегрет) .

Схожі рецепти