Торт з желе «Різнобарвний»
(покроковий рецепт з фото)
Після ситного обіду або вечері не завжди хочеться пробувати випічку з важкими масленими кремами. Дуже рекомендую прочитати, як приготувати десерт з желе-легкий, повітряний і неймовірно смачний торт!
Легкий і простий рецепт десерту з желе завжди прийде на допомогу при прийомі гостей і не особливому бажанні возитися з тортами, тестом. Торт вийде яскравим і барвистим. Він неодмінно прикрасить ваш святковий стіл і точно порадує гостей. Готуйте!
- Упаковка желе - 4 штуки (різного кольору)
- Желатин - 24 грам
- Згущене молоко - 300 грам
- Крем - 300 грам
- Вода - 250 мілілітрів
- Екстракт ванілі - 2-3 капель
Желе залийте водою по інструкції на упаковці і відправте застигати в холодильник.
Розведіть желатин в гарячій воді і залиште, щоб він набряк.
В окремій ємності віночком збийте сметану і згущене молоко до однорідності. Введіть розведений желатин.
Застигле різнобарвне желе наріжте кубиками і викладіть на дно форми.
Залийте желе сметанною сумішшю.
Надішліть десерт в холодильник на ніч. На наступний день акуратно витягніть десерт з форми і подавайте до столу. Приємного чаювання!