Рецепт Торт з желе «Різнобарвний» фото

Торт з желе «Різнобарвний»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти , Желатин , Згущене молоко
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , Десерт
Солодке , Десерти , Желе
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Після ситного обіду або вечері не завжди хочеться пробувати випічку з важкими масленими кремами. Дуже рекомендую прочитати, як приготувати десерт з желе-легкий, повітряний і неймовірно смачний торт!

Опис приготування:

Легкий і простий рецепт десерту з желе завжди прийде на допомогу при прийомі гостей і не особливому бажанні возитися з тортами, тестом. Торт вийде яскравим і барвистим. Він неодмінно прикрасить ваш святковий стіл і точно порадує гостей. Готуйте!

  • Упаковка желе - 4 штуки (різного кольору)
  • Желатин - 24 грам
  • Згущене молоко - 300 грам
  • Крем - 300 грам
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Екстракт ванілі - 2-3 капель
торт з желе
Желе залийте водою по інструкції на упаковці і відправте застигати в холодильник.
торт з желе
Розведіть желатин в гарячій воді і залиште, щоб він набряк.
торт з желе
В окремій ємності віночком збийте сметану і згущене молоко до однорідності. Введіть розведений желатин.
торт з желе
Застигле різнобарвне желе наріжте кубиками і викладіть на дно форми.
торт з желе
Залийте желе сметанною сумішшю.
торт з желе
Надішліть десерт в холодильник на ніч. На наступний день акуратно витягніть десерт з форми і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти