Торт з желе і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Цей торт - воістину справжній витвір мистецтва. Нескладний у приготуванні, але здатний прикрасити будь-який святковий стіл. Це буйство фарб і смаків завжди піднімає настрій.
Хочете зробити яскравий і незабутній торт, але не знаю, , як приготувати торт з желе і сиром? Прочитайте цей простий рецепт, і ви зможете здивувати своїх гостей своїми кулінарними вміннями. Такий торт обов'язково підкорить ваше серце!
- Яйце - 2 штуки (корж)
- Цукор - 60 грам (корж)
- Борошно - 40 грам (корж)
- Какао - 20 грам (корж)
- Ванілін - 1 Чайна ложка (корж)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (корж)
- Сир - 400 грам (начинка)
- Крем - 400 грам (начинка)
- Цукор - 120 грам (начинка)
- Желатин - 10 грам (начинка)
- Ванілін - 1 Чайна ложка (начинка)
- Вишня - 500 грам (верх )
- Саа - 100 грам (верх )
- Желе - 1 Ст. Ложка (верх )
- Окріп - 200 мілілітрів (верх )
На найвищій швидкості міксером збивайте яйця з цукром. Яйця візьміть охолоджені, а цукор додавайте тонкою цівкою. Таким чином ви досягнете більш пишної піни. Додайте до суміші ванілін.
До отриманої білкової маси акуратно додайте просіяне попередньо борошно, розпушувач і какао. Повільно перемішайте ложкою або лопаткою, щоб піна не осіла.
Застелите форму для випікання пергаментом або змастіть соняшниковою олією. Дана кількість інгредієнтів розраховане на форму діаметром 22 см. Випікайте корж в духовці при температурі 180 градусів. Готовність перевіряйте паличкою (зубочисткою, сірником). Проткните коржик, якщо паличка вийшла без тесту - значить він пропікся.
Тепер прийшов час приготувати сирну начинку. Для цього візьміть глибоку посуд, змішайте в ній заздалегідь замочений у воді желатин, сир, ванілін, цукор і сметану. Якщо сир зернистий, то перед цим його слід протерти через сито. Збивайте всі інгредієнти до однорідної маси, щоб цукор повністю розчинився.
Отриману молочну масу вилийте на холодний бісквіт, не дістаючи його з форми для запікання. Потім поставте цю заготовку для торта в холодильник на п'ять-шість годин, щоб сирна маса застигла гарненько.
Викладіть зверху застиглою сирної маси вишні, відокремивши їх від кісточки. Якщо ви брали заморожені ягоди, то перед цим їх слід розморозити. Потім розведіть пакетик з желе так, як цього вимагає інструкція, додайте в нього цукор, перемішуючи до повного розчинення. Залийте отриманою сумішшю вишні - і знову поставте торт в холодильник на пару годин.