Рецепт Торт з желе і сиром фото

Торт з желе і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
На святковий стіл
Випічка , Десерти , Торти , Желе , Бісквітний торт
Кількість порцій: 12
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Цей торт - воістину справжній витвір мистецтва. Нескладний у приготуванні, але здатний прикрасити будь-який святковий стіл. Це буйство фарб і смаків завжди піднімає настрій.

Опис приготування:

Хочете зробити яскравий і незабутній торт, але не знаю, , як приготувати торт з желе і сиром? Прочитайте цей простий рецепт, і ви зможете здивувати своїх гостей своїми кулінарними вміннями. Такий торт обов'язково підкорить ваше серце!

  • Яйце - 2 штуки (корж)
  • Цукор - 60 грам (корж)
  • Борошно - 40 грам (корж)
  • Какао - 20 грам (корж)
  • Ванілін - 1 Чайна ложка (корж)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (корж)
  • Сир - 400 грам (начинка)
  • Крем - 400 грам (начинка)
  • Цукор - 120 грам (начинка)
  • Желатин - 10 грам (начинка)
  • Ванілін - 1 Чайна ложка (начинка)
  • Вишня - 500 грам (верх )
  • Саа - 100 грам (верх )
  • Желе - 1 Ст. Ложка (верх )
  • Окріп - 200 мілілітрів (верх )
торт з желе і сиром - фото крок 1
На найвищій швидкості міксером збивайте яйця з цукром. Яйця візьміть охолоджені, а цукор додавайте тонкою цівкою. Таким чином ви досягнете більш пишної піни. Додайте до суміші ванілін.
торт з желе і сиром - фото крок 2
До отриманої білкової маси акуратно додайте просіяне попередньо борошно, розпушувач і какао. Повільно перемішайте ложкою або лопаткою, щоб піна не осіла.
торт з желе і сиром - фото крок 3
Застелите форму для випікання пергаментом або змастіть соняшниковою олією. Дана кількість інгредієнтів розраховане на форму діаметром 22 см. Випікайте корж в духовці при температурі 180 градусів. Готовність перевіряйте паличкою (зубочисткою, сірником). Проткните коржик, якщо паличка вийшла без тесту - значить він пропікся.
торт з желе і сиром - фото крок 4
Тепер прийшов час приготувати сирну начинку. Для цього візьміть глибоку посуд, змішайте в ній заздалегідь замочений у воді желатин, сир, ванілін, цукор і сметану. Якщо сир зернистий, то перед цим його слід протерти через сито. Збивайте всі інгредієнти до однорідної маси, щоб цукор повністю розчинився.
торт з желе і сиром - фото крок 5
Отриману молочну масу вилийте на холодний бісквіт, не дістаючи його з форми для запікання. Потім поставте цю заготовку для торта в холодильник на п'ять-шість годин, щоб сирна маса застигла гарненько.
торт з желе і сиром - фото крок 6
Викладіть зверху застиглою сирної маси вишні, відокремивши їх від кісточки. Якщо ви брали заморожені ягоди, то перед цим їх слід розморозити. Потім розведіть пакетик з желе так, як цього вимагає інструкція, додайте в нього цукор, перемішуючи до повного розчинення. Залийте отриманою сумішшю вишні - і знову поставте торт в холодильник на пару годин.

Схожі рецепти