Торт сметанний з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ви дізнаєтеся, як готується торт сметанний з фруктами. Для приготування підійде сметана жирністю від 20% і вище. Як фруктів можна використовувати будь-які, це вже на ваш розсуд.
Я дуже люблю фруктові начинки в поєднанні зі сметанним кремом. Цього разу мені захотілося використовувати ківі і ананаси, оскільки ці фрукти дуже ніжні за структурою. Ну а мандарінчікі я використовувала для аромату. Вийшло дуже смачно і гармонійно. Більш того, такий торт відмінно підійде і для святкового столу.
- Крем - 200 грам (тісто)
- Маргарин - 100 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 склянки (тісто)
- Борошно пшеничне - 2-2, 5 склянки
- Крем - 250-300 грам (крем)
- Цукор - 100 грам (крем)
- Мандарини - 2 штуки
- Ківі - 1 штука
- Ананаси консервовані - 150 грам
Почнемо з тіста. Збиваємо цукор з маргарином, додаємо сметану. Досипаємо борошно і соду. Перемішуємо масу.
Я поділяю тісто 4 кульки. Розкачуємо кожен в коржик. Товщина - від сантиметра до двох. Ставимо в прогріту духовку на 10 хв. Температура 200 З.
Тепер займемося кремом. Для цього збиваємо сметану і цукор до пишного стану. Чи не міксером, а просто віночком. Обережно, щоб крем не розтікся.
Остигнули коржі Промазуємо кремом. Прикрашаємо всередині і зовні фруктами, очищеними від шкірки. Крем не скаржиться.
Зверху я прикрасила тортик шоколадною крихтою. Такий торт прибираємо на кілька годин в холодильник, щоб просочився. Смачного!