Рецепт Торт «сирник» фото

Торт «сирник»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Страви без випічки
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 50 хв.

Прочитавши, як приготувати торт"Сирник" , я одразу взялася за справу. Повинна зізнатися, що це найсмачніший і одночасно простий десерт, який ідеально підходить до сімейного чаювання.

Опис приготування:

Такий торт можете прикрасити різноманітними ягодами і фруктами, горіхами, родзинками, сухофруктами, м'ятою, шоколадною глазур'ю… Увімкніть уяву і пустіть в вільний політ свою фантазію. Торт виходить вигідним з точки зору економії, так як продукти для нього є в холодильнику у кожного. Та й сам пиріг виходить більшим, його вистачить на велику компанію. Спробуйте приготувати його будинку для своїх рідних і близьких. Приємного вам апетиту!

  • Сир - 450-500 грам
  • Борошно пшеничне - 150-160 грам
  • Крем - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 1 Склянка(1/2 частина - в тісто, 1/2 - в начинку)
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Ванілін - За смаком
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
торт
Розм'якшене масло розітріть з цукром.
торт
У ємність до маслу з цукром просійте борошно з розпушувачем. Вимісити тісто руками. Має вийти пісочне тісто.
торт
Сир збийте занурювальним блендером, долбавьте сметану, яєчні жовтки і перемішайте до однорідності.
торт
Міксером збийте білки з цукром до стійких піків, акуратно вмішати в сирну масу.
торт
У форму насипте 2/3 тесту, розподіліть його рівномірно по дну.
торт
Зверху викладіть начинку з сиру.
торт
Залишилася крихтою присипте торт зверху. І ставте форму в розігрітий до 180 градусів духовку випікатися протягом 25-30 хвилин.

Схожі рецепти